Cartonaş roşu, dar de această dată pentru el! Arbitrul din meciul Nantes - PSG şi-a aflat pedeapsa | VIDEO

15 ian 2018 9289 afişări Campionate Externe
Cartonaş roşu, dar de această dată pentru el! Arbitrul din meciul Nantes - PSG şi-a aflat pedeapsa | VIDEO

UPDATE | Arbitrul Tony Chapron a fost suspendat provizoriu de Comisia Federală de Arbitraj din Franţa după ce l-a lovit pe jucătorul echipei Nantes, Diego Carlos, în meciul disputat duminică seară în Ligue 1 împotriva echipei PSG.

"Direcţia tehnică de arbitraj şi comisia federală de arbitraj au decis retragerea lui Tony Chapron de la meciul de Ligue 1 dintre Angers şi Troyes, ce se va disputa miercuri", au anunţat, luni, reprezentanţii Federaţiei Franceze de Fotbal, conform Reuters.

Ştirea iniţială:

Arbitrul meciului Nantes-PSG, Tony Chapron, ar putea fi suspendat drastic de către Federaţia Franceză de Fotbal, după ce a încercat să-l lovească pe jucătorul echipei din Nantes, Diego Carlos, în meciul disputat duminică seară în Ligue 1.

France Info a anunţat, luni că şefii Comisiei Federale de Arbitraj se vor întâlni de urgenţă pentru a discuta comportamentul lui Chapron . Postul de radio francez anunţă că arbitrul ar putea fi suspendat chiar şi 10 etape, după ce a încercat să-l lovească pe fotbalistul echipei Nantes, Diego Carlos. Mai mult, centralul partidei l-a şi eliminat pe fotbalist după ce i-a arătat al doilea cartonaş galben.

"Ştiu că este destul de dificil să arbitrezi un meci, dar uneori, cel care o face trebuie să ia în consideraţie toate aspectele jocului.Dacă eu facem ceva de genul acesta, eram suspendat cel puţin 10 meciuri", a spus la finalul meciului, Valentin Rongier, atacantul echipei Nantes.

Preşedintele Nantes, Waldemar Kita, a declarat pentru L'Equipe: "Este o glumă. Am primit 20 de SMS-uri din toată lumea, spunându-mi că acest arbitru este o glumă. Ce vrei să-ţi spun? Dacă vorbesc prea mult, voi fi chemat la comisia de disciplină”.

Mihai Teja, fost antrenor al celor de la Dinamo şi FCSB,  a comentat şi el faza. "E o greşeală foarte mare. Nu are nicio logică. Prima reacţie a sa e să dea şi el cu piciorul, să-l accidenteze pe jucător fiindcă acesta i-a pus o piedică fără să vrea. Apoi îi dă şi roşu.  Va fi suspendat arbitrul! E un gest de răzbunare. În plus, a dezavantaj toată munca echipei", a spus Mihai Teja la ProSport LIVE.
 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.