"Calmaţi-vă şi gândiţi-vă la proiectele voastre!". Nababul de la PSG a răbufnit în privinţa problemelor cu fair-play-ul financiar

13 sep 2017 6433 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
"Calmaţi-vă şi gândiţi-vă la proiectele voastre!". Nababul de la PSG a răbufnit în privinţa problemelor cu fair-play-ul financiar

PSG poate scăpa de problemele cu fair-play-ul financiar, după ce UEFA a demarat o anchetă împotriva parizienilor ca urmare a transferurilor lui Neymar şi Mbappe. Nasser Al-Khelaifi, preşedintele clubului din capitala Franţei, a anunţat că PSG are timp până în vara lui 2018, într-un interviu pentru The Daily Telegraph.

UEFA a deschis o anchetă împotriva clubului PSG, în ceea ce priveşte regulile fair-play-ului financiar, după transferurile lui Neymar şi Mbappe. Parizienii erau obligaţi să vândă de o anumită sumă de bani ca să echilibreze balanţă, însă n-au reuşit. Totuşi, Al-Khelaifi a anunţat că PSG îşi poate îndrepta neregulile până la 30 iunie 2018. "Avem la dispoziţie până la 30 iunie 2018", a spus Nasser Al-Khelaifi, preşedintele clubului din capitala Franţei, într-un interviu pentru The Daily Telegraph.

"Le-am spus tuturor: calmaţi-vă şi gândiţi-vă la proiectele voastre. Noi ne gândim la construcţia proiectului nostru. Am lucrat din greu în ultimii şase ani pentru a dezvolta veniturile cluburilor, iar acestea au crescut graţie vânzării de bilete, a sponsorizări, marketingului, veniturilor din ziua meciurilor şi a drepturilor de televizare, de la 90 milioane euro la aproximativ 500 milioane euro", a subliniat preşedintele lui PSG, care a reamintit că obiectivul clubului său este acela de a-şi spori veniturile "de la 20% la 40%. "Există presiune din partea altor cluburi. Respectăm toate cluburile şi aşteptăm acelaşi lucru în schimb", a conchis conducătorul lui Paris Saint-Germain.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.