Liverpool, măcinată de un scandal uriaş: una dintre vedetele lui Klopp, acuzată de Federaţia Engleză că a pariat ilegal! Prima reacţie a jucătorului

12 nov 2018 4716 afişări Anglia
Liverpool, măcinată de un scandal uriaş: una dintre vedetele lui Klopp, acuzată de Federaţia Engleză că a pariat ilegal! Prima reacţie a jucătorului

Atacantul lui Liverpool, Daniel Sturridge, a fost acuzat de Federaţia de Fotbal din Anglia că a încălcat două articole din regulament, care au legătură cu pariurile sportive.

Federaţia din Anglia a declarat că presupusele fapte ale jucătorului au avut loc în ianuarie 2018, atunci când Sturridge era împrumutat la echipa West Bromwich Albion, şi ar avea legătură cu transmiterea informaţiilor despre fotbalişti, antrenori, selecţia jucătorilor sau chestiuni disciplinare, care nu erau publice la momentul respectiv.

Cele două articole pe care le-a încălcat Daniel Sturridge:

Articolul E8 (1)(a) - ”un participant la joc nu are voie să parieze, direct sau indirect, sau să dea informaţii sau să permită şi să îi ofere altcuiva un motiv de a paria orice meci din lume. De asemenea, acesta nu are voie să parieze pe transferurile de jucători sau pe angajarea unui antrenor”.

Rule E8(1)(b) - ”dacă un jucător ajută o altă persoană cu informaţii legate de fotbal, pe care acesta le-a obţinut datorită statutului de jucător şi care nu sunt publice în acel moment, jucătorul încalcă regulamentul".

Daniel Sturridge va avea timp până pe 20 noiembrie să ofere un răspuns în legătură cu acuzaţiile primite.

Ofiţerul de presă al echipei Liverpool a declarat că cei din cadrul clubului au vorbit cu Sturridge, iar acesta a negat totul.

"Daniel a asigurat clubul că va coopera pe tot parcursul acestui proces şi ne-a spus categoric că nu a pariat niciodată pe fotbal.

Până când nu se va încheia acest proces nu vom face nicio declaraţie", a spus un reprezentat al celor de la Liverpool, potrivit liverpoolecho.co.uk.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.