Ada Hegerberg a rupt tăcerea după scandalul izbucnit în gala "Balonul de Aur"! Ce a declarat după ce i s-a cerut să facă twerk pe scenă

4 dec 2018 16608 afişări Campionate Externe
Ada Hegerberg a rupt tăcerea după scandalul izbucnit în gala "Balonul de Aur"!  Ce a declarat după ce i s-a cerut să facă twerk pe scenă

Ada Hegerberg este prima jucătoare de fotbal din istorie care câştigă Balonul de Aur, dar sărbătoarea nordicei a fost stricată de intervenţia deloc inspirată a DJ-ului notoriu Martin Solveig, care a invitat-o să facă twerk imediat după ce i-a fost decernat premiul de cea mai bună jucătoare de fotbal a lumii. În cele din urmă, nordica a rupt tăcerea şi a vorbit despre momentul care i-a dezgustat pe cei din sala de evenimente din Paris. 

  • „Dansul într-o manieră sexuală provocatoare, care implică mişcări din şolduri şi o postură ghemuită”, este definiţia termenului „twerk”

Imediat după întrebarea adresată jucătoarei de fotbal, artistul celebru a fost acuzat de hărţuire sexuală: "Martin Solveig a venit la mine după eveniment şi chiar era trist pentru ce s-a întâmplat. Chiar nu am luat-o ca pe o hărţuire sexuală sau ceva de genul în acel moment. Am fost doar fericită că am câştigat Balonul de Aur", a adeclarat Ada Hegerberg.

"E incredibil! Asta reprezintă o motivaţie extraordinară de a continua să muncesc din greu. Toate vom continua să muncim, pentru a câştiga mai multe titluri. Vreau să închei cu nişte cuvinte pentru tinerele fete din toată lumea: să credeţi în voi!", a mai spus fotbalista care a câştigat titlul cu Lyon şi UEFA Champions League în sezonul trecut.

DJ-ul fracez Martin Solveig a întreţinut atmosfera la gala Balonului de Aur, în Paris, alături de prezentatorul David Ginola. După ce Ada Hegerberg a primit Balonul de Aur, primul acordat de France Football fotbalului feminin, Martin Solveig a invitat-o la dans pe jucătoarea legitimată la Lyon. Ada Hegerberg a dansat alături de Solveig, dar mai apoi a fost întrebată, mai mult în glumă, dacă vrea să dea din fund în faţa celor prezenţi la Grand Palais, în Paris.

Nordica a spus cât se poate de respicat că nu va face aşa ceva, după care a coborât de pe scenă. Cei prezenţi în Grand Palais au rămas şocaţi de glumiţa lui Martin Solveig. Ulterior, DJ-ul şi cea mai bună jucătoare a lumii s-au întâlnit în culise. Solveig şi-a prezentat scuzele pentru momentul petrecut.

The DJ presenter asked the first ever women's #BallonDor winner, Ada Hegerberg, to twerk. Her reaction said it all https://t.co/wzTniR9Sigpic.twitter.com/dV6nrO4sS4

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.