"A vrut să-i arate RESPECT lui Messi!" Tatăl lui Neymar a dezvăluit adevăratul motiv pentru care brazilianul a plecat de la Barcelona

5 aug 2017 22422 afişări Campionate Externe
"A vrut să-i arate RESPECT lui Messi!" Tatăl lui Neymar a dezvăluit adevăratul motiv pentru care brazilianul a plecat de la Barcelona

Neymar Jr. a devenit cel mai scump din istoria fotbalului după ce s-a transferat de la Barcelona la PSG în schimbul a 222 de milioane de euro, iar majoritatea fanilor s-au gândit că avantajele financiare oferite de francezi au reprezentat principala motivaţie a brazilianului pentru a schimba taberele.

  • Neymar Jr a fost prezentat oficial astăzi la PSG, în faţa unui stadion Parc des Princes plin

Totuşi, tatăl fotbalistului, Neymar Sr, a vorbit într-un interviu pentru postul spaniol Cadena COPE despre o altă motivaţie a atacantului: faptul că nu a dorit să devină un rival pentru Lionel Messi în ceea ce priveşte rolul de "vedetă de necontestat" a echipei.

"Imaginaţi-vă un loc unde eşti vedeta clubului, unde eşti idolul acelui club şi toată lumea vrea să te transforme în starul care nu îţi doreşti să devii.

Messi este starul şi va fi starul întotdeauna. Nu numai datorită dragostei şi respectului pe care Neymar le are pentru Leo. E idolul lui.

Toată lumea spunea că Neymar trebuie să fie înlocuitorul lui Messi, iar el nu vrea să fie înlocuitorul său. Trebuie să-l laşi pe Messi, el e idolul Barcelonei.

Neymar trebuie să-şi facă propriul drum şi să accepte provocarea aflată în faţa sa. Cred că fiul meu a dovedit bărbăţie şi i-a arătat respect lui Messi. Acum trebuie să meargă pe propriul drum.

Putea să meargă la orice club şi ar fi fost în lumina reflectoarelor. Nu e vorba că vrea să fie numărul unu, el îşi asumă un risc. Poate PSG să-i garanteze Balonul de Aur? Nu! Şi ar fi o nebunie ca oamenii să creadă asta. Ar fi fost mai uşor la Barcelona, cu ajutorul echipei.

A fost decizia lui. Era la clubul la care a visat să joace, era comfortabil, calm, dar a făcut o alegere. A ascultat sfaturile prietenilor, a ascultat oamenii din jurul lui. Vrea să se ridice la înălţimea provocării. Are tot dreptul de a lua el decizia. Acum îşi urmează destinul şi cred că a demonstrat mult curaj.

Cred că a vrut să-şi schimbe destinul, dar nu pot face un rezumat al motivelor", a declarat Neymar Sr pentru COPE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.