Boloni a povestit tragedia care l-a marcat încă din adolescenţă: "Ceva extrem de dureros!"

8 nov 2018 2791 afişări Fotbal Extern
Boloni a povestit tragedia care l-a marcat încă din adolescenţă: "Ceva extrem de dureros!"

Ladislau Boloni, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori, a povestit drama prin care a trecut când avea doar 15 ani. Acum, a dus-o pe Antwerp până pe locul trei în Belgia, la şase puncte în spatele liderului Genk, 28 faţă de 34. 

"Un episod trist a fost când a murit tata! Eram rezervă la echipa mare, la Divizia C. Aveam 15 ani, motiv pentru care jucam şi la juniori. Tata iubea fotbalul, era înnebunit! Venea tot timpul la stadion. Aveam joc la Târnăveni. Tata a făcut hemoragie cerebrală în timpul unui meci în care am marcat patru goluri. Iar dupa trei zile a murit! Avea probleme cu tensiunea. A mai contat ce făcusem pe teren? Ceva extrem de dureros!",a povestit Boloni pentru eusunt12.ro.

Antrenorul care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo a povestit şi cum a decurs ascensiunea actualului star al lui Juventus Torino: "Îl urmăream deja pe Cristiano! Chiar dacă nu a făcut parte din lotul care a câştigat titlul în 2002. Uneori, se antrena cu echipa mare. Marele meu merit este că l-am adus la prima echipă şi că l-am ţinut acolo, într-un moment dificil pentru Sporting. Clubul tăia orice cheltuială considerată inutilă. Avea doar 16 ani şi putea fi vândut. El avea talent, nu i l-am dat eu. Eu doar am muncit cu el, pentru că am crezut în el. Iar Manchester United mi-a confirmat ca nu m-am înşelat!".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.