Vrem arbitri cu fustă!

26 feb 2012 621 afişări Blog

Mă întreb ce s-ar întâmpla în România dacă arbitrii unui derby pentru titlu ar greşi în halul în care au făcut-o cei care au condus Milan - Juventus 1-1, unde gazdelor nu le-a fost validat un gol perfect valabil, la 1-0, deşi mingea intrase un metru în poartă! Nu zic că la italieni nu a fost scandal după această decizie, dar la noi cred că arbitrii respectivi ar fi fost jupuiţi de vii la televizo sau ar fi fost condamnaţi la moarte, scoşi din ţară, nu numai din arbitraj, iar baremurile ar fi fost desfiinţate definitiv.

Se poate arbitra şi fără bani, mai ales dacă Mitică Dragomir intră în conflict deschis cu şeful CCA, dându-şi apoi seama că sumele câştigate de arbitri sunt indecente pentru ţara în care trăim. Dar salariul domnului Dragomir de la Ligă, 15.000 de euro pe lună, nu e indecent? De ce nu îşi taie şi dânsul jumătate din suma asta, în semn de solidaritate cu cei care câştigă în România 1.500 de lei pe lună?

Sunt convins că în Italia nu vor fi reduse baremurile arbitrilor după eroarea
imensă din meciul
Milan - Juventus, dar nu asta e problema. Problema cea mare în Liga lui Mitică este că Dragomir şi Sandu pot face orice. Dacă li se pune pata că arbitrii trebuie să oficieze cu fustiţă în loc de şort, nu va fi nicio problemă ca Adunarea Ligii şi Comitetul executiv să voteze aşa ceva! Oricum, cei de la FIFA şi UEFA sunt nişte "căcăcioşi", cum se exprimă Mircea Sandu, şi n-au ce să comenteze!

Şi ar mai fi o întrebare. Dacă îi aducem pe arbitri ăştia italieni care au greşit grav la Milan - Juventus, îi plătim cu baremul din România sau le dăm un barem indecent, ca să îi jignim pe toţi românii cu venituri modeste?

Cu mentalitatea asta a lui Dragomir şi a lui Sandu, să nu ne mai mirăm că fotbalul românesc a ajuns sub Jamaica, Panama şi Gabon!

Versiune selectata: mobil / standard