Un marţian, antrenor la Vaslui!

20 iun 2013 1650 afişări Blog

Porumboiu se trezeşte dis de dimineaţă cu noul antrenor al lui FC Vaslui în cap. De fapt, e chiar în cârca lui! După ce se spală pe ochi, îşi dă seama că FC Vaslui are antrenor. Îl pusese el cu o zi înainte, după ce acum două zile îl dăduse afară pe antrenorul pe care îl numise acum trei zile.

Noul antrenor al Vasluiului se apucă de treabă, dar Porumboiu îl demite pentru că acesta a avut neruşinarea să asiste la o discuţie privată între două vaci care îl mugeau de rău pe Porumboiu.

Cel mai nou antrenor al Vasluiului rezistă două zile!!!! Un adevărat record! Aşa da, domnule Porumboiu, în două zile ultimul dumneavoastră antrenor a reuşit să îi cunoască pe toţi jucătorii din lot!

Într-una din zile, Porumboiu se hotărăşte să nu mai investească în echipă. E pentru a 556-oară când face acest anunţ. Acum, are o ultimă dorinţă: în această săptămână va încerca să schimbe opt antrenori în şapte zile, pentru că vrea să rămână în istorie. Şi, într-un final, deşi nimeni nu-i dădea nicio şansă, găseşte soluţia: pune doi antrenori principali într-o zi! Pe care, până seara, îi dă afară, stimaţi cititori!

Asta n-o s-o credeţi, dar v-o povestesc. După ce revine la echipă, Porumboiu se pune pe el însuşi antrenor! Totul merge bine, ca pe roate, echipa începe campionatul, antrenorul e lăudat de patron şi de toată lumea, dar ăsta e ghinion curat, pe bune! Într-un moment de luciditate, Porumboiu îşi dă seama că suferă de o dedublare a personalităţii şi demisionează din funcţia de antrenor principal!

Din păcate, Vasluiul rămâne fără antrenor pe o perioadă nedeterminată. Porumboiu a epuizat în câţiva ani toţi antrenorii din lume! Următorul tehnician va fi căutat pe Marte.

 

 

Acest articol este un pamflet.

Versiune selectata: mobil / standard