De ce e Steaua în spatele lui Dinamo

29 feb 2012 1208 afişări Blog

Steaua a ajuns cel mai rău dintre fostele echipe departamentale! Pare un strigoi care bântuie prin diverse case! A fugit din Ghencea şi a ajuns să se antreneze la Mogoşoaia, la Buftea, la Constanţa. Meciurile le joacă la Ploieşti, la Cluj, la Buzău sau pe Naţional Arena. Îşi poate schimba numele din Steaua Bucureşti în Steaua Globe-trotter! "Iliesta" s-a transformat într-un fel de "El fugitivo"!

Ba e aici, ba la munte, ba pe malul mării! Tănase, Tătăruşanu şi Compania se pregătesc în şocuri, pentru a se înrola probabil în Legiunea de Onoare: aleargă pe zăpadă, joacă pe ploaie torenţială, se antrenează pe gheaţă, apoi luptă în noroi! Asta da echipă de războinici!

Steaua şi-a distrus până şi viitorul! Şi-a bătut joc de propriul Centru de copii şi juniori. I-a trimis pe micuţi să se pregătească prin bălării sau pe bitum şi i-a cedat gratis la rivala Dinamo!

Steaua nu are departament de scouting, dar de ce i-ar fi necesar un astfel de departament dacă tot face transferuri pentru a-şi enerva duşmanii, nu pentru că ar avea nevoie de anumiţi jucători (vezi cazul Pârvulescu)? Iar acolo unde suferă efectiv în lot, găseşte soluţii jenante, cu fotbalişti care n-au mai evoluat mai deloc în ultimul an (vezi cazul Dănănae).

Steaua nu are departament de marketing, pentru a-şi vinde produsele şi pentru a-şi consolida brandul, dar promovează non-stop un ciudat ajuns star de televiziune!

Dinamo încă respiră! Greu, dar respiră! Are un stadion de toată jena, în care tribunele au început să cadă ca după cutremur. Are datorii nenumărate la stat, dar măcar se poate mândri cu un departament de scouting şi cu unul de marketing. Iar la juniori stă mai bine decât Steaua din toate punctele de vedere, pentru că, în primul rând, Centrul de copii există!

Citind cele de mai sus, găsiţi poate şi explicaţia pentru care Steaua e la opt puncte în spatele lui Dinamo!

Versiune selectata: mobil / standard