Aşa vrea burta lui

20 iun 2013 70661 afişări Blog

Numele e de neamţ, apucăturile la fel. Unde aţi văzut un german sadea cum este Laurenţiu Reghecampf să nu profite de prezenţa fotografilor în timpul antrenamentului echipei pe care o pregăteşte tactic, fizic, psihic şi chimic şi să regleze, elegant, nişte conturi!? „Spuneţi-i lui Ştucan că aici n-am burtă, am altceva! Vă rog să vă uitaţi şi să mă fotografiaţi!“, le-a cerut ziariştilor, de sub cozorocul care-i apăra cârlionţul de soare, în timp ce arăta, cu o plăcere demnă de un fetiş, spre locul unde se presupune că ar fi organele genitale.

Gestul atât de gingaş (foto) a fost completat cu un apel pe numărul ziaristului: „Să ştii că ce ai văzut la televizor nu era burta, era p**a! Eşti un prost, nu am burtă, m-am îngrăşat două-trei kile, atât! De un an de zile ai scris toate prostiile despre mine. Te rog să nu mai vorbeşti despre mine, nu-mi mai pomeni numele!“.

Acum câteva zile, în studioul Ora de ProSport, glumeam în treacăt că antrenorul Stelei ar trebui să intre pe mâna „druidului“ Thomas Neubert, după ce a luat în greutate în vacanţa ce a urmat titlului câştigat cu mare uşurinţă. Nimic ofensator, în niciun caz nu era genul de umor care să declanşeze reacţia pe care o aştepţi de la un manechin internaţional obsedat de siluetă, nu de la un antrenor care ieri s-a pretins „open-mind“. Apropo, stimabile, se spune „open-minded“.

Te-ai fi aşteptat la o reacţie atât de dură, anul trecut, când ProSport a scris despre nenumăratele meciuri dubioase făcute de Concordia celui care nu se vrea numit. Sau după ce ambele ziare de sport au documentat legăturile nenumitului cu mafia pariurilor şi cu comerţul ciudat cu maşini şi alte obiecte de consum. Nu, atunci antrenorul era în campanie de imagine. Suna mieros ziariştii şi-i lăuda: „Eşti cel mai tare, numai la tine mă uit!“.

Acum, după ce a luat titlul la pas, omul care s-a născut la Târgovişte şi visează că trăieşte la Berlin călăreşte valul în stil dâmboviţean şi-şi permite să le arate masculinitatea celor care îndrăznesc să scrie despre impostură. Şi reporterii râd, râd de se prăpădesc, publicul se amuză şi el, că doar campionului îi este permis orice, şi uite aşa ne mai pricopsim cu un idol îndoielnic, după cel închis pe care-l deplânge, slugarnic, neamţul nostru închipuit.


NUMERELE CÂŞTIGĂTOARE la LOTO 6 din 49 vă pot aduce un câştig de 9,3 milioane de euro

Versiune selectata: mobil / standard