Blog - arhiva iunie 2015

 • Ziua în care profesorii şi-au lăsat demnitatea în parcare
  29 iun 2015   Blog

  Scârna morală strânsă sub unghii de România şi pusă pe masă, frumos, s-o vadă toată lumea, reclamă ceva mai mult decât o operaţiune mani-pedi pe care DNA se tot chinuie s-o execute de ceva vreme. Oxiurii imposturii şi ai corupţiei se ascund adânc în carnea naţiunii.

 • Ziua în care profesorii şi-au lăsat demnitatea în parcare Ziua în care profesorii şi-au lăsat demnitatea în parcare
  29 iun 2015   Blog

  Scârna morală strânsă sub unghii de România şi pusă pe masă, frumos, s-o vadă toată lumea, reclamă ceva mai mult decât o operaţiune mani-pedi pe care DNA se tot chinuie s-o execute de ceva vreme. Oxiurii imposturii şi ai corupţiei se ascund adânc în carnea naţiunii.

 • Am mai văzut acest film
  24 iun 2015   Blog

 • Mihai Mironică scrie despre dispariţia celui care a inventat tiki-taka, Angelo Niculescu: Angelo în lumea îngerilor Mihai Mironică scrie despre dispariţia celui care a inventat tiki-taka, Angelo Niculescu: Angelo în lumea îngerilor
  21 iun 2015   Blog

 • Angelo în lumea îngerilor
  21 iun 2015   Blog

  Una dintre cele mai proeminente figuri din istoria fotbalului românesc, Angelo Niculescu, a decedat la 93 de ani. Avea aura unui patriarh al fotbalului românesc.

 • Mihai Mironică scrie despre campania de transferuri a Stelei: Campioana unei mari demagogii Mihai Mironică scrie despre campania de transferuri a Stelei: Campioana unei mari demagogii
  18 iun 2015   Blog

 • Campioana unei mari demagogii
  18 iun 2015   Blog

 • Dar cu Cernat ce-aţi avut?
  16 iun 2015   Blog

  Jocul României în Irlanda de Nord a fost unul lamentabil, ponosit, ca o caşchetă de general aruncată într-o încăpere prăfuită. Cu un mijloc amorţit, închilozat, România şi-a creat foarte puţine ocazii de a marca, simţindu-se lipsa unui jucător de creaţie, care să creeze superioritate prin dribling şi pasă decisivă.

 • Când tanti Mariana dă asigurări
  15 iun 2015   Blog

  Ipoteză nu tocmai fantezistă. Doar i s-a întâmplat şi lui Cristi Tănase, care a păţit-o în returul cu Ludogoreţ. Dacă şi Raţ se rupea la Belfast în primul sfert de oră de joc cine altcineva primea atunci toate castanele dacă nu tocmai medicul echipei naţionale Pompiliu Popescu?!

 • Ne doare-n paişpe
  14 iun 2015   Blog

  Ce ironie, această echipă searbădă a României a obţinut primul egal din istoria confruntărilor cu Irlanda de Nord în timp ce naţionala noastră frumoasă de acum 30 de ani, care se calificase la un turneu final de EURO cu numai 8 echipe, pierdea la Belfast în preliminariile Mondialului din ‘86. Marcând de două ori atunci, dar şi primind trei goluri.

 • ASA, o iubire de-o vară
  11 iun 2015   Blog

  Noul proiect Dan Petrescu la ASA pare mai degrabă un picnic încropit în fugă, cu ochii pe ceas şi pe cer între două ploi scurte de vară. Şi nu e vorba de răgazul solicitat şi prelungit de antrenor pentru a oferi un răspuns. După cum nu e vorba în propoziţie nici despre ezitări, semne de întrebare, căutări, altmineri de înţeles la orice om cumpătat care nu se aruncă orbeşte cu capul înainte în necunoscut. E musai să admitem că ASA de acum e o mare necunoscută. Atunci însă când ţi se îndeasă în braţe senzaţia stăruitoare că de fapt ţi se face o imensă...

 • Întoarcerea secolului
  10 iun 2015   Blog

  O nouă lovitură dureroasă a fost încasată de bocitoarele care anunţă de atâţia ani extincţia fotbalului nostru

 • Barcelona, o echipă din toate timpurile
  7 iun 2015   Blog

 • Să cumpăraţi bine!
  4 iun 2015   Blog

  Ca şi în campionat, şi în intersezon există Steaua şi restul lumii. După cum decurg lucrurile pe piaţa transferurilor, sunt minime şanse pentru oprirea acestor trei ani de supremaţie internă a echipei lui Becali.

 • Rădoi n-are carte, dar are parte
  3 iun 2015   Blog

  Nu cred că e meci la care să nu bombănim pe seama arbitrajului. Orice ar fi un nod în papură tot găsim. Arbitrul a scos prea repede cartonaşul galben... Sau l-a scos prea târziu. A fost ofsaid. Ori nici pomeneală de ofsaid. Cârcoteala face parte din fişa postului microbistului. Suntem milioane de arbitri şi milioane de antrenori. Cei mai mulţi dintre noi nu vom apuca însă vreodată să arbitrăm o partidă de fotbal. Nici măcar de categoria judeţeană. Pentru enervant de banalul motiv că nu avem un carnet de arbitru. Una dintre regulile de fier ale football-ului. Aşa că...

 • Trei zile din viaţa unui şahist bătrân. Ultima partidă a lui Dan Bondoc Trei zile din viaţa unui şahist bătrân. Ultima partidă a lui Dan Bondoc
  1 iun 2015   Blog

  „Să mai mă ţin de şah? Cât să mă mai ţin, până mor? Cum? Dacă joc, nu mor? Ehe, toţi murim! Toţi, absolut!“ Bătrânul îşi întoarce ochelarii uriaşi, de hipster, cu dioptrii rămase mult în urma vederii, şi pare că e gata să se prăbuşească în interior. Tresare însă, ca străbătut de un fior, când interlocutorul îl anunţă că urmează concursul din mai. O clipă şi nenorocirea iminentă e înlăturată: acum trebuie să se pregătească, să fie în formă pentru turneul din mai. Nu are timp acum să moară.

 • Mihai Mironică scrie despre tripla istorică a echipei din Ghencea: ”Steaua mai are nevoie de un atacant, un portar, un decar şi suflet” Mihai Mironică scrie despre tripla istorică a echipei din Ghencea: ”Steaua mai are nevoie de un atacant, un portar, un decar şi suflet”
  1 iun 2015   Blog

 • Steaua mai are nevoie de un atacant, un portar, un decar şi suflet
  1 iun 2015   Blog

  Văzând dubla lui Adi Popa din finala Cupei României (plus superba pasă de gol pentru Rusescu), m-am gândit la dubla cu care acum 40 de ani atât de regretatul Nae Manea învingea Craiova în finala Cupei pentru eterna sa iubire, Rapid. Există o reticenţă în a elogia jucătorii actuali, mai ales prin comparaţie cu legende ale fotbalului nostru, Şi cred că este o nedreptate care li se face celor de acum. Dincolo de o decizie total neinspirată, programarea nunţii în tim

CLASAMENT
POZ Echipa M V E Î GOL PCT
vezi detalii clasament »
1 CFR Cluj 10 7 2 1 15-4 50
2 FCSB 10 7 2 1 18-6 48
3 Viitorul 10 6 2 2 18-10 39
4 U Craiova 10 3 2 5 7-10 34
5 Astra 10 2 0 8 6-20 27
6 Sepsi OSK 10 0 2 8 5-19 21
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.