Blog - arhiva iulie 2013

 • Cristea, un transfer ciudat
  31 iul 2013   Blog

  Sunt puţini cei care înţeleg transferul lui Adrian Cristea la Steaua, în condiţiile în care mijlocaşul de 29 de ani a dat numai rateuri în cariera de fotbalist. Dincolo de talentul său nativ, Cristea s-a remarcat în ultimii ani doar prin legăturile sale cu diverse păpuşi gonflabile din show-biz-ul românesc. Nimic însă despre fotbal! Nici la Dinamo, nici la „U” Cluj, nici la Petrolul, nici la Standard Liege. Atunci, de ce l-a luat Steaua?

 • Putere minimaximă
  31 iul 2013   Blog

  Nu e vorba de postul de desene animate, doar suntem şi maturi, şi serioşi. E vorba de acel „Putere maximă!” rostit de Mihai Stoica acum două luni şi ceva, precum arhimedianul “Evrika!” declamat în cadă acum două mii şi ceva de ani de către savantul antichităţii.

 • Penaltişvili, şansadze şi Iancu Penaltişvili, şansadze şi Iancu
  31 iul 2013   Blog

 • Penaltişvili, şansadze şi Iancu
  31 iul 2013   Blog

  E greu cu ditamai Bentley-ul pe cărările înguste ale Iveriei! Şi e şi mai greu când adversarii nu mai sunt veniţi cu rata, ca Vardar! Pe Steaua a durut-o destul de rău impactul cu Caucazul, asprimea gruzină s-a simţit din plin, peste ea aşezându-se puţin din rafinamentul de Bohemia presărat de central-europeanul Uhrin.

 • Graşii, iarba şi calificarea Graşii, iarba şi calificarea
  30 iul 2013   Blog

 • Graşii, iarba şi calificarea
  30 iul 2013   Blog

  Devenit Oltcit în comparaţie cu Bentley-ul conjugal, agramat şi habarnist în privinţa muşchilor sternocleidomastoidieni, Piţurcă are cu totul altă menire decât să

 • Aşa nu se ia campionatul! Aşa nu se ia campionatul!
  28 iul 2013   Blog

  CFR arată rău în acest debut de campionat, pentru că joacă mai prost decât în sezonul trecut, când a jucat extrem de prost.

 • Aşa nu se ia campionatul!
  28 iul 2013   Blog

  CFR arată rău în acest debut de campionat pentru că joacă mai prost decât în sezonul trecut, când a jucat extrem de prost. Neputinţa şi incapacitatea de a juca fotbal s-au văzut şi cu Botoşani, şi cu Recaş. În plus, jucătorii sunt mult prea nervoşi, în frunte cu „călăul” Cadu, care incită meci de meci la violenţă, prin intervenţiile, prin gesturile şi prin protestele sale exacerbate.

 • Aşa nu se ia campionatul!
  28 iul 2013   Blog

  CFR arată rău în acest debut de campionat, pentru că joacă mai prost decât în sezonul trecut, când a jucat extrem de prost. Neputinţa şi incapacitatea de a juca fotbal s-au văzut şi cu Botoşani, şi cu Recaş. În plus, jucătorii sunt mult prea nervoşi, în frunte cu „călăul” Cadu, care incită meci de meci la violenţă, prin intervenţiile, prin gesturile şi prin protestele sale exacerbate. Probabil că domnul Cadu şi colegii lui au pe umeri o presiune imensă, în dorinţa de a câştiga un nou titlu după un sezon 2012-2013 catastrofal.

 • Piţi e propriul său şef
  28 iul 2013   Blog

  Luaţi-o ca pe o părere şi nimic mai mult: nu cred că Puiu Iordănescu se va reîntoarce în fotbal ca director tehnic al naţionalei în varianta în care Gică Popescu va fi înscăunat şef la FRF. Generalul a ieşit de ceva vreme din circuitul fotbalistic, s-a învârtit în cu totul alte sfere. Politică, afaceri şi altele. Şi-a mai dat cu părerea când a fost întrebat despre un meci, un eveniment şi cam atât. Nu-i vorbă, nu-l ucidea nici traiul parlamentar, dar ca director tehnic al naţionalei chiar riscă să moară de plictiseală între două convocări ale lotului....

 • Eliberaţi Steaua de huligani! Eliberaţi Steaua de huligani!
  26 iul 2013   Blog

 • Eliberaţi Steaua de huligani!
  26 iul 2013   Blog

  „Nu suntem obligaţi să organizăm conferinţă de presă înaintea meciurilor din preliminarii“. Minciună! „Nu suntem obligaţi să deschidem antrenamentul, era antrenament închis“ Minciună! Steaua va fi judecată de UEFA (şi) pentru încălcarea acestor prevederi din regulament, pe care - scuzaţi lipsa de modestie - vi le-am prezentat încă dinaintea meciului tur, fiind contrazis de fel şi fel de „specialişti“.

 • Stanciu sau Iancu, cine ia faţa? Stanciu sau Iancu, cine ia faţa?
  24 iul 2013   Blog

 • Stanciu sau Iancu, cine ia faţa?
  24 iul 2013   Blog

  Marele plus al Stelei în acest debut de sezon e Nicuşor Stanciu (20 de ani), un profil de fotbalist după care actuala campioană aleargă de ani buni. Stanciu driblează în regim de viteză, pătrunde frontal şi pe aripi, trage la poartă, gândeşte jocul, ştie să dea pasa decisivă, are execuţii de fineţe, ajunge în faţa porţii. Sunt calităţi pe care le vezi destul de rar la un fotbalist din campionatul românesc şi pe care Stanciu le-a probat şi la Vaslui, dar parcă acum, de la venirea la Steaua, aceste atuuri sunt mult mai vizibile, mai accentuate. Poate şi pentru...

 • Şi eu sunt vinovat
  24 iul 2013   Blog

  Mass media fierbe după ce un reporter şi un cameraman ProTv au fost agresaţi şi înjuraţi la Skopje de un individ care susţine că este unul dintre angajaţii lui George Becali. E momentul oportun ca protestele jurnaliştilor, indiferent de trust şi de rivalităţi, să curgă, să umple spaţiile de emisie şi de tipar, pentru ca publicul să vadă cine sunt brutele cu care se confruntă jurnaliştii, specia asta pe cale de dispariţie.

 • Meseria, brăţară de aur Meseria, brăţară de aur
  23 iul 2013   Blog

  România strecurată prin tranziţie a încercat să mă înveţe că a fi poliţist e ceva rău. Doar în filmele americane "cu împuşcături", cei în uniformă sunt eroi. La noi, când vine vorba de epolţi, realitatea e următoarea:

 • Meseria, brăţară de aur
  23 iul 2013   Blog

  România strecurată prin tranziţie a încercat să mă înveţe că a fi poliţist e ceva rău. Doar în filmele americane "cu împuşcături", cei în uniformă sunt eroi. La noi, când vine vorba de epolţi, realitatea e următoarea:

 • Huliganul general al Stelei Huliganul general al Stelei
  23 iul 2013   Blog

 • Huliganul general al Stelei
  23 iul 2013   Blog

  Prin comportamentul său huliganic, mihai stoica face Steaua de râs, aşa cum a făcut-o şi patronul-împrumutător al clubului. Manager de club de fotbal nu înseamnă să ştii să înjuri ca la uşa cortului, să urli ca descreieratul pe banca de rezerve până îţi ies ochii din orbite, să dai cu pumnul în suporterii propriei echipe, să jigneşti pe toată lumea din fotbal, să ai războaie personale cu presa în care să implici echipa.

 • Interdicţia pozitivă
  23 iul 2013   Blog

  Din valul de meciuri care au avut loc vineri, sâmbătă şi duminică, Steaua este singura echipă care a obţinut o victorie corectă, fără vreun ajutor al arbitrilor. Toate celelalte rivale, Pandurii, Astra, Petrolul, au câştigat cu ajutorul arbitrilor. Steaua lasă tot mai mult impresia în mandatul lui Deaconu-Brichetă ca şef al arbitrilor că este singură împotriva tuturor.

 • Meme nu e Steaua. El îşi bagă ceva în ea
  22 iul 2013   Blog

  În 2005, când cobora din lojă pentru a lovi un suporter, Mihai Stoica încerca să justifice gestul prin faptul că i-a fost înjurată familia

 • Botoşani, rapsodia pragmatică
  22 iul 2013   Blog

  Un judeţ care i-a dat pe Nicolae Iorga, Eminescu, George Enescu sau Ştefan Luchian, adică un intelectual de calibru plus trei romantici, are de trăit în fotbal doar momente de existenţialism feroce. Nu există altă cale atunci când n-ai prea umblat la lotul promovării, n-ai adus vedete şi nu te duci la hypermarket, ci mănânci ce-ai sădit în gradina proprie

 • Un cunoscător păcălit de necunoscători! Un cunoscător păcălit de necunoscători!
  22 iul 2013   Blog

 • Un cunoscător păcălit de necunoscători!
  22 iul 2013   Blog

  O eventuală demitere a lui Mulţescu de la Dinamo în următoarele două-trei etape, despre care văd că se vorbeşte deja, ar fi cea mai mare dovadă de amatorism a noii conduceri din „Ştefan cel Mare”. Amatorism etalat până acum în mai multe rânduri de necunoscătorul Negoiţă şi de unchiul cu ochelari vigilenţi al acestuia.

 • Putere maximă, încredere minimă Putere maximă, încredere minimă
  22 iul 2013   Blog

CLASAMENT
POZ Echipa M V E Î GOL PCT
vezi detalii clasament »
1 CFR Cluj 10 7 2 1 15-4 50
2 FCSB 10 7 2 1 18-6 48
3 Viitorul 10 6 2 2 18-10 39
4 U Craiova 10 3 2 5 7-10 34
5 Astra 10 2 0 8 6-20 27
6 Sepsi OSK 10 0 2 8 5-19 21
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.