Turcia-România, scor 1-3, în grupa A a Ligii Europene, la turneul de la Kecskemet

21 iun 2013 376 afişări Volei
Turcia-România, scor 1-3, în grupa A a Ligii Europene, la turneul de la Kecskemet

Naţionala de volei feminin a României a învins, vineri, la turneul de la Kecskemet, reprezentativa Turciei, scor 3-1, în cea de-a patra partidă din grupa A a Ligii Europene.

Scorul pe seturi a fost 15-21, 18-21 şi 16-21, după 53 de minute de joc.

La primul turneu din cadrul competiţiei, de la Bursa, tricolorele au obţinut o singură victorie, 3-2 cu Bulgaria, cedând apoi în faţa Turciei şi a Ungariei, cu acelaşi scor, 1-3.

La Kecskemet, echipa României va juca sâmbătă cu Bulgaria şi duminică în compania Ungariei.

Celelalte turnee sunt programate la Craiova (28-30 iunie) şi la Varna (Bulgaria, 4-6 iulie).

Liga Europeană se desfăşoară cu opt echipe, împărţite în două grupe. Din Grupa B fac parte Germania, Serbia, Israel şi Belgia.

La Turneul Final al Ligii Europene (11-12 iulie) este calificată direct Bulgaria, în calitate de naţiune organizatoare, ei urmând să i se alăture încă trei echipe cu cea mai bună linie de clasament.

Forul european de profil a impus schimbări de regulament în competiţie, cea mai importantă fiind faptul că seturile se vor încheia la 21, nu la 25, cu excepţia setului cinci, decisiv, care se va juca tot până la 15.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.