Remat Zalău va juca pe teren propriu meciurile din Liga Campionilor

21 iul 2010 19 afişări Volei
Remat Zalău va juca pe teren propriu meciurile din Liga Campionilor Remat Zalău va juca pe teren propriu meciurile din Liga Campionilor

Campioana României la volei masculin Remat Zalău a primit odispensă din partea forului european de profil (CEV), pentru a jucameciurile din Liga Campionilor pe teren propriu. La finalul luniitrecute, CEV a făcut o inspecţie la sala din Zalău, concluziapreliminară fiind că aceasta nu corespunde condiţiilor impusepentru disputarea meciurilor din Liga Campionilor. Oficialii de laRemat Zalău au fost obligaţi să numească o sală de rezervă,alegând-o pe cea din Cluj (Horia Demian), care a fost consideratăconform regulamentului.

În urma unei noi vizite a reprezentanţilor CEV, Remat Zalău aprimit însă o dispensă pentru disputarea meciurilor pe terenpropriu. "Nu mai este necesară mărirea tribunelor, iar singurelerenovări şi modernizări impuse de CEV, trebuie făcute la vestiare,la sala de protocol şi la celelalte anexe", a explicat preşedinteleclubului zălăuan, Liviu Ciupe.

Campioana României va evolua în premieră în Liga Campionilor, fiindprima echipă masculină din ţara noastră care ajunge la acestnivel.

Debutul ardelenilor în grupa D a Ligii Campionilor este programatpentru data de 17 noiembrie, pe teren propriu, cu formaţia polonezăPGE Skra Belchatow, care a ocupat locul trei în ediţia trecută acompetiţiei. Celelalte adversare sunt câştigătoarea LigiiCampionilor, Trentino BetClic (Italia) şi VfB Friedrichshafen(Germania), ultima fiind antrenată de tehnicianul naţionaleiRomâniei, Stelian Moculescu.

În faza grupelor sunt angrenate 24 de echipe, câte patru într-ogrupă, cu primele meciuri în 17 noiembrie şi ultimele în 12ianuarie 2011.

MEDIAFAX

Sursa foto: www.remat-zalau.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.