Patru noi spartani la Baia Mare

9 iul 2010 21 afişări Volei
Patru noi spartani la Baia Mare Patru noi spartani la Baia Mare

După ce în prealabil au reuşit înregimentarea jucătoruluimaghiar în varstă de 25 de ani Kecskemeti Peter, în tabărabăimăreană vor poposi alţi trei "spartani": Dragoş Răileanu (adusde la Clubul Sportiv Şcolar Dej), Ciprian Neamţ (revenit acasă dupăun periplu petrecut la Unirea Dej) şi Vlad Cuciureanu (adus de laClubul Sportiv Şcolar 2 Baia Mare).

Aceste transferuri sunt necesare în condiţiile în care fostulcăpitan de echipă, Laurenţiu Vanătoru, care era ridicătorultitular, şi-a reziliat contractul cu gruparea băimăreană, preferândsă joace pentru Clubul Sportiv Municipal UniversitateaCraiova.

Kecskemeti Peter a evoluat în sezonul trecut la formaţia dinSzolnok - Ungaria, iar din toamnă va suplini plecarea ridicătoruluiLiviu Rapean.

Ştiinţa Explorări a renunţat şi la serviciile ridicătoruluiLiviu Rapean, aflat la final de contract. A mai plecat la ClubulSportiv Municipal Bucureşti, fiind şi el la final de contract cuechipa băimăreană, Ion Ionuţ. Voleibaliştii băimăreni se vor reunila lot pe data de 2 august, urmând ca două luni mai târziu sădispute primul meci din sezonul competiţional 2010-2011, îndeplasare la Cluj în compania formaţiei studenţeşti.

Veştile bune sunt acelea că oficialii clubului au ajuns la unacord de prelungire a contractelor cu patru dintre componenţii dinsezonul trecut şi anume cu Ovidiu Teuşan, Gheorghe Socaciu, IgorDidorciuc respectiv Serghei Lazarev.

Articol scris de Alin BOŢIOC
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.