Mircea Dudaş, antrenor principal la Dinamo Romprest Bucureşti

4 aug 2011 382 afişări Volei
Mircea Dudaş, antrenor principal la Dinamo Romprest Bucureşti Mircea Dudaş, antrenor principal la Dinamo Romprest Bucureşti

Tehnicianul Mircea Dudaş a fost numit antrenor principal laechipa feminină de volei Dinamo Romprest Bucureşti, acesta maipregătind de-a lungul timpului echipele de băieţi UniversitateaCluj, Remat Zalău, CVM Tomis Constanţa, Petrom Ploieşti, dar şinaţionala României.

"Pe Mircea Dudaş îl cunosc de pe vremea când am lucratîmpreună la Ploieşti. Este un băiat în care eu am foarte mareîncredere, pentru că a mai lucrat ca antrenor principal la Cluj şila Zalău, dar mai ales pentru perioada de 3 ani în care a fost înstaff-ul naţionalei României de băieţi. Cred că Mircea are nevoieşi de puţină şansă, pentru că nimeni nu poate deveni un atrenormare fără noroc. Sunt convins că Mircea Dudaş va demonstra şi vadeveni un foarte bun antrenor de fete. Asta este convingerea mea,la fel cum cred că Marian Constantin, care a pregătit în ultimultimp numai echipe feminine, ar fi un antrenor extrordinar debăieţi", a declarat pentru handbalvolei.ro, managerulMarian Ştefan.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.