Metal Galaţi a cedat un set la Sibiu

22 nov 2008 12 afişări Volei

Neînvinsă în această ediţie de campionat, echipa feminină de volei CSU Metal Galaţi a obţinut un nou succes, la Sibiu, însă a cedat primul set în faţa promovatei CSM: 3:1 (14, 16, -16, 20). Campioana se menţine pe primul loc al clasamentului, fiind urmată de CV 2004 Tomis Constanţa, care a câştigat cu 3:0 la Bucureşti, cu Rapid. Alte rezultate: Penicilina Iaşi - Ştiinţa Bacău 0:3, Unic Piatra Neamţ - Dacia Mioveni 3:0.
La masculin, în „eternul derby”, Steaua a trecut (3:1) de Dinamo. Lider al clasamentului rămâne CVM Tomis Constanţa (18 puncte), care a câştigat cu 3:0 pe terenul lui Constam Buzău. Campioana s-a distanţat la 3 puncte de urmăritoarele ei. Alte rezultate: Torpi Tg. Mureş - VCM LPS Piatra Neamţ 0:3, Explorări Baia Mare - Remat Zalău 3:2.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.