Lara Croft şi Regina Victoria, lângă fileul înalt

26 ian 2009 107 afişări Volei
Lara Croft şi Regina Victoria, lângă fileul înalt Lara Croft Å�i Regina Victoria, lângÄ� fileul înalt
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Fetele de la Cannes sunt însă, nu numai bune jucătoare de volei. Ele au şi un fizic plăcut, motiv pentru care au pozat pentru un calendar pe 2009. Deloc întâmplător, scenele care apar pe cele douăsprezece file, fiecare reprezentând câte o lună, sunt desprinse din filme celebre: “Million dolar baby”, “Pulp fiction”, “Basic instinct”, “Emmanuelle”, “Pretty woman”...

Campioane ale Franţei în ultimii 13 ani (un record!), căpitanul Victoria Ravva, care ţine coperta, italianca Nadia Centoni (Lara Croft) şi colegele lor au realizat fotografiile vara trecută. Ca şi la prima ediţie a calendarului, scos în 2008, fotografiile au fost realizate de Pascal Chipaux.

Voleibalistele au acceptat fără rezerve să pozeze, ele dorind ca prin acest calendar să facă o imagine cât mai bună oraşului Cannes, echipei lor, dar şi voleiului. 

Printre jucătoarele care au evoluat la campioana Franţei se numără şi Cristina Pârv, în 2005. Frumoasa voleibalistă română a participat atunci la turneul final al Ligii Campionilor, clasându-se pe locul 3.

Calendarul lui RC Cannes costă 12 euro şi poate fi comandat şi pe Internet.

Foto: RC CANNES, CEV

Victoria Ravva (nr. 12)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ravva (stânga) atacă la fileu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadia Centoni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cristina PÂRV (nr. 17), pe vremea când evolua la RC Cannes

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.