La doi paşi de fericire

15 mai 2009 12 afişări Volei
La doi paşi de fericire La doi paşi de fericire

Naţionala feminină pregătită de Florin Grapă a repetat ieri, la Gabrovo (Bulgaria), evoluţia din meciul cu Moldova, câştigând la fel de clar cu Albania: 3:0 (11, 15,15). Ea şi-a asigurat locul 3 şi calificarea în ultima fază a preliminariilor CM 2010.

Cu excepţia debutului setului 2, România a dominat categoric partida cu Albania în care s-a bazat pe următoarele titulare: Miclea (3 puncte) – Nedelcu (8), Corjeuţanu (10), Onyejekwe (10), Ţurlea (13), Marcovici (7) – Manu. Au mai jucat: Pristavu, Zaharia (2), Herlea (1) şi Gavrilescu.

În ultimul ei meci la turneul de la Gabrovo, România întâlneşte Bulgaria, astăzi, de la ora 18:00. Partida are importanţă doar pentru a stabili locul pe care cele două echipe îl vor ocupa la final şi, implicit, unde vor evolua ele în faza a treia a preliminariilor CM. Clasarea pe locul 3 (în caz de eşec) va duce Româna la turneul din Serbia (17-19 iulie), alături de echipa lui Zoran Terzic şi de câştigătoarele grupelor care se încheie mâine în Franţa şi Croaţia. O victorie ne-ar putea trimite în turneul din Italia. Sigur este că din fiecare grupă a ultimei faze preliminare la turneul final din Japonia se vor califica primele două clasate.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.