Incredibil: Steaua joacă în echipament roş-alb! Motivul pentru care s-a trecut la noile culori

23 nov 2018 6786 afişări Volei

Incredibil: Steaua joacă în echipament roş-alb! Motivul pentru care s-a trecut la noile culori
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Echipa de volei a Clubului Sportiv al Armatei Steaua a renunţat la combinaţia de culori tradiţională, roş-albastră, şi îmbracă, în acest sezon, culorile rivalei Dinamo – roş-alb. Uimitoarea schimbare a luat prin surprindere întreaga suflare stelistă, ştirea producând rumoare şi chiar indignare nu doar printre angajaţii clubului, dar şi printre suporteri şi foştii componenţi ai grupării militare.

Deciziile surprinzătoare ale managementului stelist nu s-au oprit aici. Steaua a optat pentru echipament marca Jako – o firmă germană fondată în 1989.

Tricoul roş-alb al echipei de volei Steaua în sezonul 2018-2019

Jucătorii şi antrenorii echipei de volei au încercat să dreagă situaţia ridicolă în care au fost puşi de managementul CSA Steaua şi, atunci când e posibil, joacă în echipamentul de rezervă, albastru-alb-roşu. Pe pagina de Facebook a echipei de volei, pozele în echipament roş-alb sunt evitate cu mare grijă, fiind postate doar imagini în care echipa e îmbrăcată fie în roşu, fie în echipamentul de rezervă.

ProSport a încercat să afle motivul pentru care clubul Steaua a hotărât, în sezonul 2018-2019, să îmbrace echipa de volei în echipament roş-alb. Managerul secţiei de volei, George Grigorie, şi-a declinat competenţa, direcţionându-ne către o adresă de e-mail: „Pentru lămuriri adresaţi-vă departamentului de comunicare. Sunt sigur că vă vor răspunde în timp util. Eu nu răspund decât de partea sportivă. De latura administrativă, achiziţionarea echipamentului, răspunde alt departament din cadrul clubului“.

Echipamentul echipei de volei Steaua în acest sezon. Atunci când e posibil, jucătorii şi antrenorii folosesc al doilea rând de echipament, în care tricourile sunt albastru-alb, iar şorturile roşii

„Alt departament“ înseamnă Departamentul Achiziţii de la CSA Steaua. Sursele ProSport spun că, atunci când a fost cumpărat acest echipament cu culori aproape ofensatoare pentru gruparea Armatei, explicaţia a fost cel puţin la fel de neobişnuită ca şi alegerea: n-a fost timp suficient şi acesta a fost cel mai bun preţ.

Întrebarea logică este cum n-a fost suficient timp, atât timp cât se ştie că va exista şi un sezon viitor, în care echipa trebuie să poarte un echipament.

ProSport a trimis o listă de întrebări la adresa de e-mail indicată de managerul George Grigorie. După patru zile, încă nu ne-a răspuns nimeni de la clubul Armatei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.