CONSTANŢA Tomisului

1 mai 2009 7 afişări Volei
CONSTANŢA Tomisului CONSTANŢA Tomisului

Cu un lot mai numeros şi, implicit, mai valoros, formaţia de pe Litoral a reuşit aseară să se impună în faţa ambiţioşilor voleibalişti de la Dinamo: 3:1 (-29, 17, 21, 17). Spectaculoasă, mai ales în primul set, când bucureştenii au salvat două mingi ce păreau decisive, partida a arătat că Tomis este caracterizată prin constanţă în joc. Succesul de ieri (3:1), coroborat cu celelalte rezultate (3:0, 3:2, 2:3), a pus punct final ediţiei 2008/09 a Diviziei A1, una dominată de oamenii antrenorului canadian Stelio De Rocco, care au izbutit în această primăvară să se claseze pe locul 3 în Challenge Cup.

Victoria Tomis-ului a fost salutată de o mică galerie de suporteri care au venit în sala Extreme din Capitală pentru a asista la meci. În zona complexului Billa însă, fiind extrem de zgomotoşi (scandau numele echipei), ei au fost opriţi de poliţie. Voleibaliştii au sărbătorit cu şampanie, iar apoi au plecat spre Constanţa, unde va avea loc adevărata petrecere. Ei nu vor avea o vacanţă prea lungă, internaţionalii români urmând a se prezenta la Izvorani, pe 8 mai, pentru pregătirea meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial.

 

 VOLEIBALIŞTII TOMIS-ULUI RĂMÂN CEI MAI TARI

La realizarea eventului au contribuit următorii jucători: Began (căpitan), Brinkman, Ferreira da Silva, Firpo, Ivkovic, Lică, Macovei, Mihăilă, Nemer, Pereu, Tănăsescu, Miseikis, Toronyai, Voinea. Antrenor: Stelio De Rocco.

„A fost o finală disputată, iar acest nou titlu de campion al României are o semnificaţie deosebită pentru mine, mai aes că sunt din Constanţa”

Radu Began, căpitan Tomis

„Este primul meu titlu de campion şi mă bucură foarte tare. Înseamnă că am jucat la echipa cea mai bună”

Petrişor Macovei, Tomis

 

 

 

 

 

 

 


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.