”Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I” a luat tot la volei, la Olimpiada Liceelor McDonald’s. S-a clasat pe primele locuri şi a dat M.V.P.-urile turneului

17 mar 2019 705 afişări Volei
”Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I” a luat tot la volei, la Olimpiada Liceelor McDonald’s. S-a clasat pe primele locuri şi a dat M.V.P.-urile turneului
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Duminică, la Liceul Teoretic C.A.Rosseti, au avut loc finalele la volei masculin şi feminin, din cadrul Olimpiadei Liceelor McDonald’s. Primele locuri au fost ocupate de Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, care s-a impus în minimum de seturi în ambele probe.

Finala mică a fetelor a fost câştigată de Liceul Teoretic Dante Alighieri. A dispus cu 2-1 la seturi de Colegiul Naţional Eminescu. Medaliile de bronz la băieţi au fost cucerite de Colegiul Naţional Elena Cuza, după un meci spectaculos, în 3 seturi, cu Colegiul Economic Xenopol.

Rezultele finalelor:

  • finala mică la feminin: Liceul Teoretic Alighieri - Colegiul Naţional Eminescu 2-1
  • finala mare la feminin: Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I - Liceul cu Program Sportiv Eliade 2-0
  • finala mică la masculin: Colegiul Naţional Elena Cuza - Colegiul Economic Xenopol 2-1
  • finala mare la masculin: Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I - Colegiul Naţional Elena Cuza 2-0

C.T.F. Mihai I a dat şi M.V.P.-urile turneului, pe Marilena Cristina Puică şi Adrian Holotă.

Marilena Cristina Puică (17 ani): ”Finala a fost dificilă, dar ne-am mobilizat şi, cu ajutorul domnului antrenor, am reuşit să câştigăm. Aceasta nu e cea mai importantă performanţă a mea. Acum 2 ani, am luat locul 3 la naţionale. Mai rămâne să câştig titlul naţional în acest an sau anul următor.

În clasele mici, o doamnă a venit la noi şi ne-a îndemnat să mergem la volei. De acolo a început totul. A fost oarecum întâmplător, dar părinţii mă susţin, asta e important”.

Adrian Holotă (17 ani) ”Am început voleiul la 12 ani. Profesorul de sport mi-a zis să încerc pentru că eram mai înalt decât restul băieţilor. Finala a fost destul de uşoară, dar echipele pe care le-am întânit aici nu au orele de antrenament pe care le avem noi zilnic. Ne trezim la 6 dimineaţa să ne pregătim.

Cel ma important premiu e titlul de cel mai bun jucător la Balcaniadă, cu naţionala U19”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.