VIDEO INCREDIBIL O'Sullivan a refuzat să facă break-ul maxim, dar a fost convins de arbitru să revină la masă

20 sep 2010 136 afişări Alte Sporturi
VIDEO INCREDIBIL O'Sullivan a refuzat să facă break-ul maxim, dar a fost convins de arbitru să revină la masă VIDEO INCREDIBIL O'Sullivan a refuzat să facă breakul maxim, dar a fost convins de arbitru

În afară de titlul de campion mondial, obţinerea unui breakmaxim este una dintre cele mai mari distincţii pe care un jucătorprofesionist de snooker le poate obţine. Ken Doherty, de exemplu,fost campion mondial, nu a reuşit niciodată să introducă toatebilele în buzunare, jucând de fiecare dată bila neagră după bilaroşie.

Cu atât mai mult a şocat Ronnie O'Sullivan când a refuzat, astăzi,la World Open, să închidă masa şi să atingă cifra magică `10` întopul celor mai multe break-uri de 147 de puncte. Abia dupăintervenţia arbitrului Jan Verhaas, "Racheta" a revenit la masă şia trimis şi bila neagră în buzunar, în uralele publicului; englezula dorit să protesteze, astfel, pentru faptul că organizatoriiturneului nu oferă niciun premiu special pentru break-ul maxim şiapucase deja să strângă mâna lui Mark King, jucător pe care tocmaiîl învinsese.

"Nu am vrut să bag bila neagră pentru că s-a decis cabreak-ul de 147 să nu fie premiat special", a fostexplicaţia care i-a lăsat cu gura căscată de reporterii BBC.

4000de lire va primi Ronnie pentru break-ul de 147 de aseară.

Verhaasîl inspiră?

Faptul că O'Sullivan face de multe ori gesturi necugetate earhicunoscut de toţi iubitorii snooker-ului. Talentul său şispectacolul pe care îl oferă la masă a fost uneori eclipsat dedeciziile mai puţin "ortodoxe". În 2006, tot cu Verhaas arbitru,Ronnie a plecat inexplicabil de la masa de snooker în semifinalacontra lui Hendry de la UK Championship, la scorul de 1-4.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.