Un nou episod în "războiul" Ghiţă - Moroşanu: "Am primit clipul ăsta. Acum înţeleg de ce vorbeşte doar pe internet!" | VIDEO

16 dec 2018 7500 afişări Alte Sporturi
Un nou episod în "războiul" Ghiţă - Moroşanu: "Am primit clipul ăsta. Acum înţeleg de ce vorbeşte doar pe internet!" | VIDEO

Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă duc un adevărat război mediatic în ultimele săptămâni. "Samuraiul" l-a provocat pe "Moartea din Carpaţi", dar cei doi nu se înţeleg la detaliile luptei. În tot acest timp, cei doi se atacă prin intermediul mesajelor postate pe reţelele sociale. Ultimul a lovit Cătălin Moroşanu, care nu a rămas dator la atacurile lui Ghiţă.

Ghiţă a rămas de Moroşanu după gala în care "Moartea din Carpaţi" l-a învins în 30 de secunde, prin knock-out, pe croatul Ivo Kuk. Cătălin Moroşanu a dezvăluit că ar fi primit nişte imagini recente în care apare Daniel Ghiţă participând într-o competiţie de wushu.

"Samuraiul sălbatic" a disputat un meci cu iranianul Hamidreza Gholipour, cvadruplu campion mondial la wushu, meci pe care l-a pierdut.

"Am fost provocat, probabil nu se aştepta să accept şi chiar să îi fac o ofertă publică. Apoi, a venit cu tot felul de jigniri, denigrându-mă pe mine şi pe alţi zeci de sportivi din România. Între timp, şi-a ales un adversar pe care Sebi Ciobanu l-a învins de două ori când cehul era in glorie, nu acum, la 41 de ani. Am tot stat şi m-am întrebat de ce alege varianta asta să îşi facă reclamă jignindu-ne pe toţi. Iar azi am primit clipul ăsta cu Ghiţă pierzând la o competiţie de amatori, de curând. În timp ce ne minţea că e retras, ţinea ascuns participarea la astfel de competiţii unde pierdea ruşinos. Acum chiar îl înţeleg de ce doar vorbeşte pe internet, iar adversarii din ring sunt doar de peste 40 de ani. Păi când eşti numărul 1, te baţi cu elita, nu? Eu nu m-am lăudat că sunt numărul 1, că sunt campion. Am puterea să recunosc când sunt alţii mai buni. Iar cei mai buni sunt în Glory, acolo unde tu nu eşti de ani buni. Tot respectul pentru cine a fost până în 2012. De atunci, a devenit doar o umbră a performanţei, care acum caută cu disperare să recupereze. Sper doar să nu se mai lase manipulat şi să redevină omul care a fost până în urmă cu câţiva ani", a fost postarea lui Moroşanu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.