Un bărbat, bătut de o luptătoare MMA din Brazilia chiar pe o plajă din Rio! Motivul e incredibil | FOTO

21 apr 2019 12498 afişări Alte Sporturi
Un bărbat, bătut de o luptătoare MMA din Brazilia chiar pe o plajă din Rio! Motivul e incredibil | FOTO

Joyce Vieira, o luptătoare de MMA din Brazilia, a bătut un bărbat, în timpul unei şedinţe foto pe care o realiza pe o plajă din Rio de Janeiro, pentru că l-a prins în timp ce se masturba în apropiere.  Tânăra e 27 de ani, expertă în arte marţiale, a povestit că în timpul şedinţei foto l-a văzut pe bărbat cum s-a oprit şi a început să se masturbeze.

„Când m-am uitat la el era cu pantalonii în vine, în picioare, pe un drum pe care oameni, inclusiv copii, trec tot timpul”, a declarat Vieira, pentru presa locală. Tânăra a relatat faptul că bărbatul avea penisul descoperit, "vizibil erect" şi "gemea şi făcea gesturi nepotrivite". Nici după ce a strigat la el nu s-a oprit.

„De obicei, oamenii care sunt prinşi facând acest lucru întotdeauna neagă. Dar el, nu, a continuat, intrând într-o stare de extaz”, a spus luptătoarea.

Revoltată, tânăra s-a dus la el şi l-a lovit atât de tare cu piciorul încât a rămas cu vânătăi pe tibie. Bărbatul a ripostat şi a lovit-o la rândul său. „Lovitura lui m-a enervat şi mai tare. Îmi venea să-l omor”, a spus ea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.