Unul dintre cei mai valoroşi piloţi din Marele Circ a fost comparat cu Federer. "Urăsc să o spun, dar aproape am o slăbiciune pentru tipul ăsta"

11 sep 2019 1168 afişări Tenis
Unul dintre cei mai valoroşi piloţi din Marele Circ a fost comparat cu Federer. "Urăsc să o spun, dar aproape am o slăbiciune pentru tipul ăsta"

Fostul campion de Formula 1, Jody Scheckter (69 de ani), l-a comparat pe pilotul lui Ferrari, Charles Leclerc, cu numărul 3 mondial în tenis, Roger Federer.

Jody Scheckter, care a câştigat titlul mondial de Formula 1, alături de Ferrari, în anul 1979, a declarat că Leclerc este primul pilot pe care îl admiră cu adevărat de când a părăsit circuitul.

”Este un tânăr minunat, un tip cu adevărat simpatic. Îl privesc ca pe Federer din Formula 1. Sper că va obţine rezultate. Este amuzant. Niciodată nu am urmărit nişte piloţi care m-au impresionat. Înainte să concurez şi după ce m-am retras, Leclerc este primul. Urăsc să o spun, dar aproape am o slăbiciune pentru tipul ăsta. Este calm, pare un tip simpatic şi este foarte talentat”, a declarat Scheckter pentru Race Fans.

Deşi încă urmăreşte Formula 1, Jody Scheckter a spus că nu i-ar mai plăcea să concureze: ”Nu înţeleg logica anumitor reguli. Nu le pot înţelege. Strică acest sport”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.