Un nou premiu pentru Simona Halep! A primit distincţia ”Crucea Sfântului Apostol Andrei” din partea Arhiepiscopului Tomisului

6 nov 2018 576 afişări Comentează şi tu Tenis
Un nou premiu pentru Simona Halep! A primit distincţia ”Crucea Sfântului Apostol Andrei” din partea Arhiepiscopului Tomisului FOTO Ziarul Amprenta

După ce a fost numită ambasador al Universităţii Ovidius din Constanţa, oraşul său natal, iar în curând va deveni Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara, Simona Halep (numărul 1 WTA) a primit distincţia eparhială pentru mireni ”Crucea Sfântului Apostol Andrei”, înmânată de Arhiepiscoul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie.

Simona Halep a participal la ceremonia din oraşul său natal însoţită de tatăl ei, a sărutat o icoană, apoi a stat lângă Înalt Prea Sfinţitul Teodosie pentru ceremonia în cadrul căreia a fost decorată:

“Simona Halep nu este un nume obişnuit, este un nume care şi-a câştigat valoare prin credinţă, prin stăruinţă, prin toată osteneala. Iată Sfântul Apostol Pavel,care este cel mai mare apostol, apostolul neamurilor, atât de frumos vorbeşte despre cei ce se întrec la jocuri şi zice: dacă aceia aleargă pentru o cunună care se veştejeşte cu cât mai mult noi, creştinii, trebuie să alergăm pentru o cunună care nu se veştejeşte.

Sper că dumneavoastră, pe lângă această cunună, de cea mai bună tenismenă a lumii, veţi primi şi cununa cea mare. Şi pentru ca să aveţi curaj să alergaţi şi pentru a doua cunună, cununa cea neveştejită, vă oferim Crucea Sfântului Apostol Andrei, Crucea Dobrogei”
, a fost discursul Arhiepiscopului Tomisului.

După ce a primit distincţia din partea Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, şi a avut un mesaj pentru fanii săi:

“Mulţumesc foarte mult pentru această distincţie. Sunt onorată să vă cunosc Înalt Prea Sfinţia Voastră, pe toată lumea. Este o onoare şi sunt foarte emoţionată de această distincţie, mereu mă închin şi cred în Dumnezeu pentru că fără ajutorul Lui nu se poate face nimic. Doresc multă sănătate tuturor şi să ne ajute Dumnezeu pe toţi!”, a încheiat Simona Halep.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.