Simona Halep a anunţat că Darren Cahill e noul său antrenor! Surpriză uriaşă VIDEO

Joi, 14:16 4948 afişări Tenis
Simona Halep a anunţat că Darren Cahill e noul său antrenor! Surpriză uriaşă VIDEO

Simona Halep l-a readus în lojă pe Darren Cahill, australianul care a dus-o pe primul loc mondial. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de nr.6 WTA, care până acum a fost pregătită de Daniel Dobre.

"Hi, guys! Am veşti minunate să vă împărtăşesc! După un an în care nu l-am avut în echipă, sunt fericită să vă anunţ că Darren (n.r. Cahill) va fi din nou alături de mine din noul sezon! Anul trecut te-am "terminat", dar sunt gata să o fac din nou. Bine ai revenit! Abia aştept să începem să lucrăm din nou împreună!", e anuţul făcut de Simona Halep pe contul de Facebook.

CE SPUNEA CAHILL ÎN NOIEMBRIE 2018

 "După o perioadă în care m-am gândit foarte mult,  după multe discuţii şi după mulţi ani în care am petrecut peste 30 de săptămâni pe an departe de familia mea, am luat decizia de a lua o pauză de 12 luni din a mai antrena pentru  a-mi susţine copiii, care intră într-o perioadă importantă a vieţii, fiind în ani terminali la liceu. Vreau să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani fantastici. Empatia ei, personalitatea sa, etica în munca pe care o depune, generozitatea şi profesionalismul m-au făcut să stau alături de ea cu plăcere, din postura de antrenor.

Este o femeie tânără cu clasă şi o persoană pe care o respect mult, ceea ce e mult mai important decât orice rezultat obţinut. Am avut un job de vis şi vreau să-i mulţumesc pentru că a făcut să fie aşa, dar şi pentru oportunitatea de a lucra cu cineva talentat şi dedicat precum este ea.

Îi doresc Simonei şi echipei sale continuitate în rezultate şi o voi încuraja de pe margine în următorul an. Vreau să-i menţionez şi pe Theo Cercel, pe Andrei Cristofor şi pe Virginia Ruzici pentru susţinerea lor, încrederea, prietenia şi munca excelentă depusă de-a lungul anilor.

Şi, în cele din urmă, le mulţumesc fanilor români care au dat dovadă de pasiune şi susţinere pentru fata lor (n.r. – Simona Halep). Sunteţi extraordinari, serios! Mulţumesc pentru că l-aţi adoptat pe acest australian în ultimii patru ani şi că l-aţi făcut să se simtă minunat în ţara voastră. Mulţumesc! ", a transmis Darren Cahill.

Ştire în curs de actualizare

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.