O campioană a tenisului a fost prădată de hoţi: "Mi-au furat toate trofeele câştigate de-a lungul carierei!"

6 aug 2017 19032 afişări Tenis
O campioană a tenisului a fost prădată de hoţi: "Mi-au furat toate trofeele câştigate de-a lungul carierei!"

Jucătoarele de tenis au devenit mai nou ţinta hoţilor, iar ultima victimă este Roberta Vinci, fostă ocupantă a locului 7 mondial! Italianca a rămas fără toate cupele acumulate în tenis, între care 10 trofee WTA şi o salatieră primită pentru finala disputată la US Open 2015.

Roberta Vinci, actualmente locul 37 mondial, trăieşte o dramă după ce hoţii i-au prădat casa din Italia, furându-i mai multe obiecte de valoare materială, dar şi sentimentală: "Nu sunt obişnuită să împărtăşesc detalii despre viaţa mea personală, pentru că îmi place să vorbesc despre sport, dar voi face o excepţie de această dată. Cu câteva zile în urmă, în casa mea din Taranto au pătruns mai mulţi hoţi care au sustras obiecte mai mult sau mai puţin valoroase. Printre lucrurile pe care le-au luat, totuşi, au existat şi obiecte care pentru mine au o valoare sentimentală incomparabilă cu cea materială: toate trofeele câştigate de-a lungul carierei mele!", a anunţat sportiva de 34 de ani pe contul de Instagram.

Din casa Robertei au dispărut 10 trofee WTA de simplu, 9 cupe ITF, o salatieră de finalistă de Grand Slam, dar şi cinci trofee de Grand Slam obţinute la dublu, iar italianca este extrem de afectată: "Din ziua în care am luat racheta în mână şi până în prezent, am muncit enorm şi am transpirat pentru a-mi atinge obiectivele în acest sport. Aceste trofee, în ciuda faptului că sunt simple simboluri, mă motivau în fiecare zi. Furtul lor reprezintă un gest de laşitate şi prostie, dar acum aş vrea să aflu cine este în posesia amintirilor, lacrimilor, zâmbetelor şi sacrificiilor pe care le-am făcut. Mă bucur că sunt teafără şi că nu s-a întâmplat la fel ca în cazul Petrei Kvitova. Se pare că tenismenele nu mai sunt în siguranţă în propria casă".

Vinci este a doua jucătoare de tenis care devine victima unei infracţiuni într-un interval relativ scurt de timp. Kvitova a suferit chiar un prejudiciu fizic, după ce a fost atacată cu un cuţit de către un hoţ în casa ei din Cehia, în luna decembrie a anului trecut.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.