Halep investeşte o sumă importantă pentru a construi o vilă de lux în zona montană

16 ian 2018 7368 afişări Tenis
Halep investeşte o sumă importantă pentru a construi o vilă de lux în zona montană

Simona Halep va investi circa 150.000 de euro în construirea unei vile de lux în Buşteni, la patru ani după ce a fost declarată cetăţean de onoare al oraşului, conform Telekom Sport. În 2017, Halep a cumpărat şi un hotel în Poiana Braşov, pentru care a plătit în jur de două milioane de euro.

"Ea a primit 500 de metri de pământ la momentul când a luat diploma de Cetăţean de Onoare. Are terenul lângă vila care aparţine unei ambasade europene. Este o privelişte superbă. Simona va băga ceva bani acolo, dar nu cred că va depăşi suma de 150.000 de euro. Va fi o casă doar pentru familie", conform Telekom Sport.

În 2013, înainte de a ajunge numărul 1 mondial, Simona Halep a fost decalarată Cetăţean de Onoare al Buşteniului. La scurt timp de la acel moment, unul dintre oficialii oraşului s-a întâlnit cu Radu Mazăre, pe atunci încă primarul oraşului Constanţa. Acesta din urmă a fost întrebat: "Radule, ştii cine a devenit Cetăţean de Onoare al Buşteniului?". Surprins de moment, fostul edil a ridicat din umeri şi l-a lăsat pe oficialul prahovean să continue: "Simona Halep, de la tine, din Constanţa". Mazăre a răspuns uimitor: "Cine e Simona Halep?" Halep a devenit Cetăţean de Onoare al Buşteniului în decembrie 2013 şi Cetăţean de Onoare al oraşului Constanţa în iunie 2014

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.