Gafă în direct, în timpul meciului Simonei: "Vine din Constanţa, nu din Capitală". Oraşul cu care a fost confundat Bucureştiul şi reacţia lui Florin Mergea: "Minunat!"

27 aug 2018 11088 afişări Tenis
Gafă în direct, în timpul meciului Simonei: "Vine din Constanţa, nu din Capitală". Oraşul cu care a fost confundat Bucureştiul şi reacţia lui Florin Mergea: "Minunat!"

Comentatorul Eurosport în varianta engleză şi-a început aventura la ediţia din 2018 a turneului de la US Open cu o gafă regretabilă. Atunci când a vorbit despre oraşul de provenienţă al Simonei Halep, Constanţa, a mutat capitala României de la Bucureşti la Sofia.

Înainte ca estona Kaia Kanepi să domine autoritar primul set, să izbească 13 lovituri câştigătoare şi să câştige primul set cu 6-1, omul care asigură comentariul Eurosport în varianta engleză a vorbit despre originile celor două jucătoare. Dacă la Kanepi nu a avut nicio problemă, lucrurile s-au complicat teribil în momentul în care a venit rândul Simonei. A nimerit oraşul natal al liderului mondial, Constanţa, şi, vrând să evidenţieze că Simona nu vine din cel mai mare oraş al României, s-a....faultat.

Iar greşeala a fost observată de Florin Mergea (33 de ani), şi el atent la prima evoluţie a Simonei Halep pe cimentul de la Flushing Meadows: "Urmăresc meciul Simonei şi comentatorul Eurosport spune: "Ea vine din constanţa, nu din capitala, Sofia". Minunat!", a scris fostul număr 7 ATP la dublu, acum în afara top 500, pe contul de facebook.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.