EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, fotografiată special cu echipament în valoare de 16.000 de euro. Cum o descrii într-un cuvânt? Corespondenţă din Roma

15 mai 2018 8565 afişări Tenis
EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, fotografiată special cu echipament în valoare de 16.000 de euro. Cum o descrii într-un cuvânt? Corespondenţă din Roma Foto: Cezara Paraschiv

Firma de echipament sportiv New Balance investeşte serios în jucătoarele care îi poartă echipamentul. La Roma, sportivele lor au fost fotografiate special în timpul partidelor de mai mulţi fotografi, iar Sorana Cîrstea a fost urmărită în partida din primul tur împotriva americancei Danielle Collins de Raymond Giubilo.

Timp de un set şi jumătate, acesta a tras doar cadre cu Sorana Cîrstea, nu şi cu adversara acesteia - care purta echipament Nike. În total - aproximativ 200 de cadre a înregistrat Nikon-ul super-performant al italianului, în valoare de 16.000 de euro. Raymond Giubilo a caracterizat-o pe Sorana Cîrstea pentru ProSport într-un cuvânt - elegantă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.