Djokovic şi-a continuat recitalul la conferinţa de presă. VIDEO | "Nole" i-a făcut pe ziarişti să râdă cu lacrimi. Faza genială care a devenit instantaneu virală

27 ian 2019 8034 afişări Tenis
Djokovic şi-a continuat recitalul la conferinţa de presă. VIDEO | "Nole" i-a făcut pe ziarişti să râdă cu lacrimi. Faza genială care a devenit instantaneu virală

Novak Djokovic (31 de ani) a provocat hohote de râs la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Rafael Nadal, din ultimul act al Australian Open, câştigat de sârb cu un sec 6-3, 6-2, 6-3. Liderul mondial a imitat un jurnalist italian aflat în sală, iar restul ziariştilor au râs cu lacrimi. "Nole" s-a prăpădit şi el de râs.

Înaintea de a îi adresa o întrebare lui Djokovic, jurnalistul italian a enumerat titlurile de Mare Şlem şi cele de la Australian Open, pe care sârbul le are în palmares. Într-un stil pur italienesc, asemănător cu accentul lui Don Vito Corleone, jucat de Marlon Brando în seria "Naşul", jurnalistul a devenit prada perfectă pentru glumeţul Djokovic. Sârbul l-a întrerupt pe italian şi a spus, pe acelaşi ton, "nu e rău deloc". Au urmat hohote de râs în sală.

Mai apoi, după ce şi-a tras sufletul, "Nole" l-a imitat din nou pe jurnalist. Clipul video a devenit în scurt timp viral şi nu este prima oară când Djokovic se remarcă prin astfel de gesturi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.