Adversara Simonei Halep din finala de la Cincinnati a trecut printr-un un adevărat coşmar: "Trăiam cu gândul că am cancer"

19 aug 2018 10001 afişări Tenis
Adversara Simonei Halep din finala de la Cincinnati a trecut printr-un un adevărat coşmar: "Trăiam cu gândul că am cancer"

Simona Halep va juca în finala de la Cincinnati cu Kiki Bertens, locul 17 WTA, duminică, de la ora 21:00. Olandeza a avut un moment de cumpănă în viaţă, în 2015. A efectuat mai multe analize din cauza unei umflături în zona gâtului şi mult timp nu a ştiut dacă afecţiunea e de natură cancerigenă.

"Îndoiala doctorilor era dacă e malignă sau beningnă. Am trăit momente cumplite, pentru că alte teste spuneau că e doar o iritaţie. Să fac o operaţie ar fi însemnat alte riscuri, aşa că am hotărât să nu o fac şi să continui să joc", a rememorat Bertens.

Apoi, a detaliat perioada cumplită: "Un an nu am putut să joc cum trebuie. Nu dormeam noptea, nu mă odihneam. Eram într-un stres cumplit. O parte din mine trăia cu gândul că am cancer".

După multe teste, doctorii i-a spus că nu trebuie intervenit chirurgical şi că o operaţie se poate face şi peste 15 ani, acum neexistând riscul unui cancer: "Când am auzit asta, am început să plâng de bucurie! Îmi aduc aminte că apoi dormeam şi câte 12 ore. Trupul meu avea nevoie de recuperare". 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.