A aşteptat cinci ani ca să spună asta! Simona Halep s-a destăinuit: "Nimeni n-a avut parte de ce am avut eu în România, credeţi-mă! Atunci a fost cel mai rău"

21 feb 2019 5339 afişări Tenis
A aşteptat cinci ani ca să spună asta! Simona Halep s-a destăinuit: "Nimeni n-a avut parte de ce am avut eu în România, credeţi-mă! Atunci a fost cel mai rău"

Simona Halep (2 WTA, 27 de ani) s-a destănuit în presa din străinătate. Fostul lider mondial a vorbit despre cele mai grele momente ale carierei, când presiunea era extrem de apăsătoare, mai ales din România. Sportiva din Constanta a descris anul 2014 drept "cel mai rău an", din cauza presiunii care a stat pe umerii săi după ce a pierdut finala de la Ronald Garros, cu Maria Şarapova.

Halep a mai spus că la fel ca 2014 a fost şi 2015, dar apoi s-a obişnuit şi acum este bine. Simona nu a mai părăsit Top 10 mondial de cinci ani şi deţine cea mai lungă serie în acest sens, de 265 de săptămâni. "2014 a fost cel mai rău an, şi anul următor, apoi gata. Acum mă simt bine", a spus Simona, de la Dubai, conform sport360.com.

"Nimeni nu a avut parte de ce am avut eu parte în România. Credeţi-mă, sunt mai puternică acum pentru că am rezistat", a mai spus Halep.

"Când merg la turnee, chiar dacă sunt numărul 1 sau nr. 5, sunt tratată la fel. Poţi să pierzi oricând. Poţi să câştigi toate meciurile. Eu merg cu această mentalitate. Dacă pierzi, să zicem un meci uşor, chiar dacă nu există meciuri uşoare la acest nivel, nu trebuie să dramatizezi. Eu vreau să trec rapid peste şi să încep o nouă zi", a încheiat Halep.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.