România contează la cel mai înalt nivel în tenisul de masă! Moment important în timpul Campionatului European pe echipe 2019

6 sep 2019 1756 afişări Tenis de masa
România contează la cel mai înalt nivel în tenisul de masă! Moment important în timpul Campionatului European pe echipe 2019

Joi a avut loc la Nantes, Franţa, seminarul de marketing al ETTU. Programul seminarului a cuprins şi o prezentare a României a proiectelor de marketing ale FRTM şi nu numai, prezentare susţinută de Beatrice Romanescu – PR&Marketing FRTM.

La seminar au participat preşedinţi de federaţii, marketing  manageri, dar şi vicepreşedintele ITTF Petra Sorling şi CEO-ul ITTF Steve Dainton.

"Inspiraţi de întâlnirea de marketing din această dimineaţă de la Nantes, lucrăm împreună pentru a împărtăşi metode bune pe care să le punem în practică. Mă gândesc în special la femeile din tenisul de masă precum Beatrice, un bun exemplu din România", a susţinut vicepreşedintele ITTF, Petra Sorling.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.