CSM Bucureşti s-a retras din Cupa României! Deţinătoarea trofeului este în pragul desfiinţării din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul în această perioadă

9 aug 2019 2863 afişări Rugby
CSM Bucureşti s-a retras din Cupa României! Deţinătoarea trofeului este în pragul desfiinţării din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul în această perioadă

Sezonul intern de rugby se deschide în acest weekend cu prima etapă a Cupei României. Marea surpriză este că deţinătoarea ultimelor două trofee, CSM Bucureşti, nu s-a înscris în competiţie. Practic, acest lucru întăreşte faptul că echipa clubului susţinut de Primăria Capitalei este în prag de desfiinţare. Oficialii CSM Bucureşti nu au oferit nicio informaţie cu privire la echipa de rugby.

CSM Bucureşti trebuia să joace sâmbătă cu Dinamo Bucureşti, dar pentru că nu a depus documentaţia, Federaţia nu a programat-o. Conform informaţiilor care s-au vehiculat în ultima vreme, jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni şi tot au aşteaptat un semnal din partea clubului, în zadar.

Sunt tot mai multe semnale că CSM Bucureşti se va retrage şi din Superligă. Dacă “Tigrii” vor continua totuşi, echipa nu va mai fi antrenată de Laşa Tavartkiladze. Transferurile la echipă au fost stopate, iar la echipă au mai rămas doar câţiva legitimaţi.

Pentru sezonul 2019-2020 programul primei etape a Cupei României este următorul:

Grupa A:

CSM Ştiinţa Baia Mare

SCM Timşoara

CSU Cluj

Cs Tomitanii

Grupa B

CSA Steaua Bucureşti

Cs Dinamo

SCM Gloria Buzău

În prima grupă se vor înfrunta pe 10 august CSM Baia Mare cu CS Constanţa şi CS Cluj cu SCM Timişoara. Din cauză că CSM nu s-a mai înscris, singurul meci din grupa B va fi între Steaua Bucureşti şi Gloria Buzău. Toate meciurile au fost programate de la ora 11:00 .

Articol scris: Amdreea Călin

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.