Moroşanu a acceptat provocarea lui Ghiţă! Meciul care va stabili cine e ce mai bun "greu" din România: "În sfârşit, a răspuns. Luptam şi pe 15 decembrie la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii şi opt luni de pregătire..."

17 dec 2018 4452 afişări Alte Sporturi
Moroşanu a acceptat provocarea lui Ghiţă! Meciul care va stabili cine e ce mai bun "greu" din România: "În sfârşit, a răspuns. Luptam şi pe 15 decembrie la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii şi opt luni de pregătire..."

Cătălin Moroşanu a anunţat că a acceptat condiţiile puse de Daniel Ghita şi cea mai aşteaptă luptă din România paote avea loc în scurt timp. Acum, managerii celor două tabere vor sta la masa negocierilor şi meciul s-ar putea desfăşura într-o gală neutră.

"In sfârşit, a răspuns Morosanu la provocarea mea!

Cu drame şi minciuni, dar măcar ai acceptat sa lupţi! Sa speram ca nu ne minţi!
Eu te am provocat, nu tu pe mine!
Eu am cerut ora şi data! Ca sa rămânem la adevăr...

Managerii mei vor sta la masa cu managerii tai si cu cei de la Glory sa vedem dacă vor accepta, locul , ora şi data! Bine-nţeles şi care sunt condiţiile lor! Poate in gala de la Chicago ?
Am înţeles ca nu ai contract cu Glory la ora actuala.

Se putea la Local Kombat sau o gala fără nume in România cu teste, arbitrii neutri! Oriunde, oricând, doar sa lupţi odata!

Pentru tine nu trebuie sa renunţ la nicio lupta, ca nu am nevoie de mare pregătire sa urc cu tine in ring! Eu luptam si pe 15 la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii şi 8 luni de pregătire, deşi eu sunt ăla care a avut o pauza mare de patru ani!

Sa sune managerii tai, in realitate, ca de doua luni faceţi oferta invizibila, care nu au existat niciodată , doar in mintea voastră si fictiv pe Facebook. M a deranjat ca ai minţit presa şi publicul!"
, e mesajul de ultimă oră al lui Daniel Ghiţă.

Moroşanu a spus iniţial că este de acord să lupte cu Ghiţă, dar doar doar în promoţia sa, Dynamite. Samuraiul nu a dorit acest lucru, motivând că rivalul ar avea parte de o promovare uriaşă a brandului de pe urma acestui meci.

Pe 15 decembrie, Moroşanu a obţinut cel mai rapid KO al carierei, câştigând în gala de la Craiova după doar 30 de secunde în faţa lui Ivo Cuk. A fost a 47-a victorie din cariera românului, care are şi 12 eşecuri.

Războiul dintre Ghiţă şi Moroşanu durează de o lună. Primul a revenit în K1 după patru ani şi l-a făcut KO pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După meci i-a lansat provocarea lui Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box. Atât "Moartea din Carpaţi", cât şi Raul Cătinaş sau Benny Adegbuyi au dat replica, una dură, iar "Samuraiul" nu a rămas dator.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.