Mircea Badea: "Toţi luptătorii K1 sunt proşti". EXCLUSIV | Reacţia lui Daniel Ghiţă, la ProSport Live: "Eu am pierdut ani din viaţa copilului meu..."

8 feb 2019 28778 afişări Alte Sporturi
Mircea Badea: "Toţi luptătorii K1 sunt proşti". EXCLUSIV | Reacţia lui Daniel Ghiţă, la ProSport Live: "Eu am pierdut ani din viaţa copilului meu..."

Daniel Ghiţă (37 de ani), cel mai important luptător din kickboxul românesc, a vobit, vineri dimineaţă, despre Mircea Badea şi bătaia încasată de acesta de la Teodor "Tedi" Emi, motociclistul cu care realizatorul Antenei 3 are un conflict vechi de cinci ani.

Din studioul ProSport Live, Ghiţă a apreciat curajul lui Badea de a intra în ring contra unui luptător profesionist, apoi a vorbit despre riscurile la care s-a supus omul de TV: "Am văzut acel video. Eu vreau să vorbesc din punctul meu de vedere, e treaba lor ce au făcut. Mircea Badea a arătat că e bărbat şi a urcat în ring. Eu i-aş fi recomandat să nu urce în ring, pentru că nu e domeniul lui, şi putea să rămână în cărucior, ori putea să moară. Pentru că a căzut în cap şi toată greutatea s-a dus în cervicală. Putea să-şi rupă osul şi automat rămânea în cărucior. Dar apreciez curajul lui că a urcat în ring", a declarat Ghiţă, la ProSport Live.

Apoi, fostul campion din K1 şi-a adus aminte de o declaraţie a lui Badea care l-a vizat şi pe el şi nu s-a sfiit să-i atragă atenţia: "Dacă dau înapoi, din ce am văzut eu, Tedi a fost cel care a trecut cu motocicleta şi o tura în timpul emisiunii. Badea a zis atunci de toţi sportivii de K1 că sunt proşti, aşa că m-am luat şi eu de el. N-ai voie să te iei de un sportiv. Eu am pierdut ani din viaţa copilului meu ca să mă sacrific şi să fac performanţă. Apreciez că a urcat în ring, dar declaraţiile lui au fost foarte urâte. La un moment dat a ieşit cu bâta după motociclist..", a mai punctat Ghiţă.

Daniel Ghiţă s-a oferit să-l antrenzeze pe Mircea Badea

Acum câteva zile, în prima sa reacţie oficială pe marginea subiectului, Daniel Ghiţă a glumit când a transmis că e gata să-l antrenze pe Mircea Badea pentru ca vedeta de televiziune să nu mai treacă printr-un episod asemănător cu cel de sâmbăta trecută: „Toată România discută de meciul lui Mircea Badea! A luat un KO. Aşa...şi ? Nu este sportiv de performanţă în kickbox! Îl antrenez eu un an de zile (aşa mă pot răzbuna pe el :) ) şi facem lupta încă odată.  Mă credeţi ca nu mai pierde prin TKO?, a scris Ghiţă pe contul său de Facebook.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.