Mega-investiţie la Braşov într-o nouă arenă sportivă. 20 de milioane de euro pentru noul ”Muncipal”! Cum va arăta complexul. FOTO

1 aug 2019 5900 afişări Alte Sporturi
Mega-investiţie la Braşov într-o nouă arenă sportivă. 20 de milioane de euro pentru noul ”Muncipal”! Cum va arăta complexul. FOTO
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Autorităţile locale din Braşov au prezentat ieri un concept în privinţa viitorului complex sportiv pe care ar urma să-l construiască pe locul fostului Stadion ”Municipal”, dărâmat de ani de zile. Mai exact, Primăria vrea să construiască o Sală Polivalentă de aproximativ 10.000 de locuri, plus alte facilităţi. Investiţia s-ar ridica la aproximativ 20 de milioane de euro.

Biroul de arhitectură Dico&Ţigănaş urmează să realizeze până la jumătatea lunii septembrie studiul de fezabilitate pentru viitoarea arenă sportivă. Aceasta va putea fi folosită pentru competiţii sportive, concerte sau expoziţii. De asemenea, va mai fi construită o sală mică, cu o capacitate de 1.000 de locuri, pentru antrenament.

„Suntem într-o fază bună a contractului, am avut multe discuţii până acum cu arhitectul şi am încercat să facem înclusiv o reducere de costuri, ca să fim cât mai echilibraţi. Ne vom asigura că accesul în zonă se va face mai degrabă cu transportul în comun, mai ales că tot lângă fostul stadion Municipal avem în plan şi amenajarea unui park&ride“, a declarat primarul George Scripcar, care speră că în cel mult un an să fie desemnat şi executantul lucrărilor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.