Luptele, acum pe "sticlă"! Competiţiile dinaintea JO 2020 sunt la TV. Ce post va transmite

19 sep 2018 438 afişări Alte Sporturi
Luptele, acum pe "sticlă"! Competiţiile dinaintea JO 2020 sunt la TV. Ce post va transmite

Eurosport a adăugat portofoliului său de sporturi olimpice difuzate pe platformele proprii, o nouă disciplină: lupte. Noua înţelegere cu Federaţia Internaţională de Lupte se va întinde pe o periodă de trei ani şi vine în completarea portofoliului transmisiunilor competiţiilor sportive olimpice, înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo din 2020.

Transmisiunile Eurosport vor începe cu rezumate de la Campionatele Mondiale de Lupte care vor avea loc la Budapesta anul acesta, în luna octombrie. De asemenea, anul viitor Eurosport va continua transmisiunile de la Campionatele Mondiale cât şi de la Campionatele Europene de Lupte care vor avea loc în Bucureşti. Parcursul celor mai buni luptători aflaţi în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo în 2020 va fi difuzat la Eurosport.

 Înţelegerea care este valabilă până în anul 2020 va oferi publicului telespectator din 54 de teritorii europene şi 16 pieţe din zona Asia-Pacific, cele mai importante evenimente sportive din cadrul calendarului FIL (UWW), precum: Campionatele Mondiale şi Europene atât la TV cât şi pe Eurosport Player.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.