Tricolorele, săgeţi către maniera de arbitraj: "Aşa a fost de la început, am ştiut, a trebuit să luptăm cu asta!". Toate gândurile spre Neagu: "Mă doare sufletul"

12 dec 2018 10023 afişări Handbal
Tricolorele, săgeţi către maniera de arbitraj: "Aşa a fost de la început, am ştiut, a trebuit să luptăm cu asta!". Toate gândurile spre Neagu: "Mă doare sufletul"

România a pierdut dramatic decisiv pentru calificarea în semifinalele Euro 2018, 31-29 cu Ungaria, şi e la mâna altora pentru accederea în careul de aşi. Finalul partidei a fost marcat de accidentarea Cristinei Neagu, care s-a rănit grav la genunchi şi a fost dusă la spital cu salvarea, iar Crina Pintea a declarat la flash-interviul de după partidă că speră să nu fie nimic grav.

Pivotul naţionalei conduse de Martin Ambros a vorbit din nou, la finalul partidei, despre maniera de arbitraj de la meciurile României, dar spune că nu asta a fost principala cauză pentru tricolorele au pierdut. "Aşa a fost de la început, am ştiut, a trebuit să luptăm cu asta. Nu ştiu dacă e vorba de arbitraj, am avut multe situaţii, puteam câştiga, dar nu am reuşit. Eram la mâna noastră, e foarte greu. Am început foarte bine, am fost super motivate, dar meciul are 60 de minute... M-am simţit foarte bine, în a doua când am văzut că avem 7 metri cu eliminare şi nu primim nimic... A contat foarte mult, am ratat. Au venit peste noi, asta e...

(n.r. - pentru Neagu)Sincer, mă doare sufletul pentru ea. Sper din toată inima să nu fie nimic grav. Mă doare foarte tare, sper din toată inima să fie bine.

Ştiţi cum e, am stat la măna noastră. Noi trebuie să facem tot, să câştigăm meciul. Sunt un om optimist şi cred foarte mult, dar nu ştiu, vom vedea ce o să fie"
, a spus Crina Pintea, la TVR, după meci.

În ceea ce priveşte accidentarea Cristinei Neagu, Cristina Laslo merge mai departe şi crede că a fost vorba de lipsă de fair-play: "Între noi şi Ungaria mereu a fost duel puternic, de forţă. Îmi pare rău pentru faultul Cristinei, nu cred că a fost fair-play. Chiar dacă s-a jucat pentru intrarea în semifinale, nu cred că trebuie să mergem atât de departe. Nu ştim rezultatul RMN-ului, dar, cu ea sau fără ea, trebuie să mergem mai departe. A fost un meci de luptă, s-a alergat foarte mult. A fost obositor şi greu. Aşteptăm următorul meci şi sperăm să ne bucurăm la final", a spus Laslo, după meci, la TVR.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.