Ofertă importantă pentru Cristina Neagu: ”Am auzit că îi oferă un contract foarte bun”. Un club din afară vrea să o ”fure” de la CSM Bucureşti

7 mar 2019 7612 afişări Handbal
Ofertă importantă pentru Cristina Neagu: ”Am auzit că îi oferă un contract foarte bun”. Un club din afară vrea să o ”fure” de la CSM Bucureşti

Cristina Neagu este accidentată, dar marile cluburi ale Europei o au în vedere pentru un posibil transfer. De ea se interesează, printre altele, echipa franceză Brest. Potrivit antrenorului german de origine română Herbert Muller, cea mai bună handbalistă a României ar fi primit deja o ofertă oficială.

Problemele Cristinei Neagu cu CSM Bucureşti ar fi ajuns la urechile oficialilor lui Brest. S-a discutat pe seama faptului că înţelegerea dintre cele două părţi expiră în curând şi nu au căzut la un acord asupra continuării. "Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cris e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Nu e jucătoare mai bună ca ea. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară că de aia a venit şi sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor", a spus Muller pentru TelekomSport.

CSM Bucureşti preciza în urmă cu câteva zile că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înţelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât şi al condiţiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale şi condiţii de pregătire sportivă. Oficialii mai arată că în acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament şi recuperare, conform contractului în vigoare.

În luna februarie a anului 2018, Primăria Bucureşti a anunţat, într-un comunicat oficial, că salariul Cristinei Neagu este de 17.366 de euro pe lună.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.