Minaur Baia Mare a produs prima semi-surpriză a sezonului la masculin: a bătut vicecampioana. Constanţa, victima regulii „permiselor”!

27 aug 2019 2775 afişări Handbal
Minaur Baia Mare a produs prima semi-surpriză a sezonului la masculin: a bătut vicecampioana. Constanţa, victima regulii „permiselor”!

Minaur Baia Mare a învins HC Dobrogea Sud Constanţa cu scorul de 25-23 în prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cu un nou antrenor pe bancă, francezul Stephane Plantin, şi mai multe achiziţii în această vară, Minaur Baia Mare a arătat încă de la primul joc în noul sezon o altă faţă. Debutul a fost cât se poate de dificil, în compania vicecampioanei României, dar cu Alexandru Csepreghi în mare vervă – 9 goluri, a făcut faţă cu succes acestei provocări.

Jocul a fost echilibrat în cea mai mare parte, diferenţa maximă atinsă fiind de trei goluri (8-5 pentru Minaur în minutul 19).

Constanţa a aliniat la Baia Mare numai 14 jucători pe foaia de joc. Brazilianul Chiuffa şi muntenegreanul Simovic nu au avut drept de joc, pentru că nu au intrat fizic în posesia permiselor de şedere, noua regulă impusă de FR de Handbal!

Minaur Baia Mare – HC Dobrogea Sud 25-23 (10-10)

Ţenghea, Ciobanu – portari; Nagy, Botea, Mureşan, Căbuţ 1, Kotrc 3, Haiduc 2, Coric 3, Cip, Buşecan, Csepreghi 9, Brajovic 4, Vojvodic 2, Cristescu 1, Bera

Iancu, Vasile, Hendawy – portari; Malinovic 4, Nistor 7, Andrei 3, Chikovani 5, Ilie, Ignat, Csog 1, Omar 2, Nikolic 1, Susanu, Mocanu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.