Dinamo Bucureşti s-a reunit în formulă restrânsă. Campioana la handbal se va pregăti în Bucureşti până la startul noului sezon competiţional

11 iul 2018 1273 afişări Comentează şi tu Handbal
Dinamo Bucureşti s-a reunit în formulă restrânsă. Campioana la handbal se va pregăti în Bucureşti până la startul noului sezon competiţional 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7960/17352480/2/h-18-1.jpg

Campioana României la handbal masculin s-a reunit miercuri în Sala Dinamo din Capitală în vederea noului sezon competiţional, care va debuta în mod oficial la finele lunii august, când e programată Supercupa României.

La reunire s-au prezentat doar nouă jucători dintre cei pe care se vor baza antrenorii Ştefan Constantin şi Ionele Ene (reconfirmaţi) în sezonul 2018-2019. Dintre jucătorii transferaţi în această vară au fost prezenţi croatul Ante Kuduz (inter stânga), precum şi românii Andras Szasz (pivot), Nicu Negru (extremă stânga) şi Florin Acatrinei (inter dreapta).

Au mai alergat la primul antrenament următorii jucători, rămaşi din lotul de anul trecut: Dan Savenco (pivot), Ştefan Grigoraş (portar), Hugo Descat (extremă stânga), Ciprian Şandru (centru) şi Răzvan Gavriloaia (extremă dreapta). La antrenament a fost prezent şi tânărul portar Alin Constantinescu.

În perioada următoare urmează să se alăture echipei trei jucători rămaşi din lotul care a cucerit al treilea titlu consecutiv, iranienii Saeid Heidarirad şi Alireza Mousavi, precum şi rusul Vitaly Komogorov, precum şi nou transferaţii Makrem Missaoui (portar), Amine Bannour (inter dreapta), Kamel Alouini (centru) – toţi trei internaţionali tunisieni, precum şi bosniacul Muhamed Zulfic (extremă dreapta). În lot se vor afla şi doi români tineri, care să corespundă noilor cerinţe impuse de FR de Handbal în privinţa prezenţei pe foaia de joc a cel puţin unui handbalist seniori sub 21 de ani.

Dinamo se va pregăti în Bucureşti până la startul sezonului, urmând ca în august să dispute câteva meciuri de pregătire. Până în acest moment sunt programate două meciuri la Focşani pe 10-11 august, precum şi organizarea unui patrulater în Sala Dinamo, cu participarea unor formaţii puternice. Una dintre ele este formaţia franceză St. Raphael VAR. 

Primul meci oficial va fi Supercupa României, pe 25 sau 26 august, contra constănţenilor de la HC Dobrogea Sud.

Croatul Ante Kuduz a dat primele interviuri pentru presa din România. Interul stânga spune că în România se joacă un handbal de calitate şi că va fi cu siguranţă o experienţă plăcută şi prolifică pentru el

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.