Dinamo Bucureşti a învins două echipe de top din Austria. Pentru campioana României urmează un turneu în sistem KO, la care participă alte şapte echipe

Miercuri, 22:24 1469 afişări Handbal
Dinamo Bucureşti a învins două echipe de top din Austria. Pentru campioana României urmează un turneu în sistem KO, la care participă alte şapte echipe

Dinamo Bucureşti a obţinut primele două victorii în turneul de pregătire din Austria. După 30-27 cu Krems, campioana Austriei, băieţii lui Constantin Ştefan au învins şi Aon Fivers, locul 3 în ultimul sezon, cu scorul de 34-32.

Cu excepţia lui Heidaridad, Vrankovic şi Mamdouh, campioana României a contat pe toţi ceilalţi handbalişti din lot la ambele partide. Cu Fivers, Dinamo a condus cu 17-11 la pauză.

Dinamo: Missaoui, Lazăr – portari; Dima, Vujic 1, Bannour 6, Alouini 4, Savenco 2, Asoltanei 2, Hossu, Negru 2, Gavriloaia 7, Zulfic 1, Kuduz 2, Nantes 3, Mousavi 4.

De vineri, campioana României va juca într-un turneu alături de alte şapte echipe. Competiţia se desfăşoară în sistem KO, în trei localităţi, la Leoben, Barnbach şi Bruck.

16 august

Bruck – Gorenje Velenje

Leoben – Pfadi Winterthur

Trofaiach – HSG Graz

Barnbach – Dinamo (se joacă vineri de la ora 20:30 în România, la Barnbach)

17 august

În semifinale sau în turneul 5-8, Dinamo va întâlni o echipă dintre Tofaiach şi Graz. Se joacă la Graz de la 18:30 şi 20:30

18 august

Finala (ora 18:00) şi jocurile de clasament se joacă la Graz.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.