CSA Steaua a reacţionat în patru puncte după dezvăluirile lui Viorel Mazilu. Are sau nu clubul conturile blocate din cauza fostului jucător şi antrenor? Oficialii din Ghencea nu au făcut precizări pe această temă

18 apr 2019 2409 afişări Handbal
CSA Steaua a reacţionat în patru puncte după dezvăluirile lui Viorel Mazilu. Are sau nu clubul conturile blocate din cauza fostului jucător şi antrenor? Oficialii din Ghencea nu au făcut precizări pe această temă

Aflat în litigiu cu CSA Steaua pentru faptul că gruparea din Ghencea i-a fost desfăcut abuziv contractul de antrenor şi nu i-a plătit mai multe salarii restante, Viorel Mazilu a făcut ieri mai multe dezvăluiri în ProSport.

CSA Steaua a replicat cu un Drept la replică, pe care vi-l redăm în rândurile care urmează:

„Referitor la articolul publicat în ,,ProSport” în data de 17.04.2019, sub semnătura domnului Marius HUŢU, CSA ,,Steaua Bucureşti” face următoarele precizări:

1. Având în vedere litigiile dintre Clubul Sportiv al Armatei ,,Steaua” şi Viorel MAZILU cu privire la pretenţiile acestuia din urmă, acestea au fost deferite spre soluţionare atât comisiilor Federaţiei Române de Handbal, cât şi instanţelor judecătoreşti. În acest sens, în dosarul numărul 11996/3/2018 cu obiectul Contestaţie decizie de concediere, Tribunalul Bucureşti - secţia a VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale a pronunţat, în data de 23.11.2018, hotărârea 8648/2018 respingând acţiunea, ca neîntemeiată, la cererea formulată de către Viorel MAZILU prin care a solicitat anularea deciziei de încetare a contractului şi plata drepturilor salariale de la momentul încetării acestuia şi până în prezent. Hotărârea este definitivă prin neapelare.

2. Referitor la hotărârile comisiilor FRH de achitare a unor sume de bani către Viorel MAZILU, CSA ,,Steaua” le-a respectat integral. Având în vedere decizia instanţei, menţionată mai sus, Clubul Sportiv al Armatei ,,Steaua” va efectua toate demersurile ce se impun în vederea recuperării sumelor de bani achitate nelegal.

3. Solicitările de depunctare, sancţionare cu interzicerea dreptului de a transfera jucători şi dezafiliere, formulate de către Viorel MAZILU pe rolul comisiilor FRH, au fost respinse ca neîntemeiate.

4. Nu în ultimul rând, precizăm că, pentru corecta informare a opiniei publice, afirmaţiile susţinute în articolul din data de 17.04.2019 sunt neadevărate şi aduc atingere, în egală măsură, atât conducerii CSA ,,Steaua”, cât şi clubului în întregul său.

În finalul Dreptului la replică, CSA Steaua susţine că articolul a fost redactat fără a fi solicitat şi punctul de vedere al CSA Steaua Bucureşti, ceea ce este fals. ProSport l-a sunat pe comandantul Bixi Mocanu, care a refuzat dialogul şi ne-a redirecţionat către Biroul de presă. De asemenea, ProSport l-a sunat pe juristul Florin Talpan, care a susţinut că nu poate vorbi la momentul respectiv, fiind într-o misiune.

CSA Steaua nu precizează însă, printre altele, dacă are sau nu are conturile blocate din cauza fostului angajat Viorel Mazilu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.