Cristina Neagu a făcut primul pas pentru viitorul ei handbalistic, începând din vara anului 2019: ”Suntem foarte mândri”

14 nov 2018 9241 afişări Handbal
Cristina Neagu a făcut primul pas pentru viitorul ei handbalistic, începând din vara anului 2019: ”Suntem foarte mândri”

Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu ChampSport International Sport Agency, firma de impresariat sportiv a lui Matyas Farkas. Noul angajament este foarte important în contextul în care căpitanul echipei naţionale îşi încheie în vară contractul cu CSM Bucureşti!

Noua înţelegere între Cristina Neagu şi agenţia de impresariat a fost parafată de curând, după partida FTC Rail Cargo – CSM Bucureşti (28-34), iar informaţia a fost făcută publică apoi pe pagina oficială a societăţii.

”Suntem foarte mândri, Cristina Neagu continuă să-şi imagineze viitorul alături de noi! Şi-a extins contractul şi continuă să lucreze cu ChampSport. Mulţumim pentru încrederea ta Cris, suntem fericiţi să lucrăm cu tine în viitor!”, se specifică în comunicatul agenţiei.

Astfel, cine îşi doreşte serviciile Cristinei Neagu începând din vara anului 2019, inclusiv CSM Bucureşti, va trebui să discute prin intermediul lui Matyas Farkas. ChampSport International Sport Agency este una din cele mai puternice firme de impresariat sportiv din handbalul feminin, iar în prezent are sub contract mai multe jucătoare de la CSM Bucureşti, în frunte cu Cristina Neagu, Dragana Cvijic, Majda Mehmedovic, Paula Ungureanu şi Jovanka Radicevic.

Deocamdată, Cristina Neagu şi CSM Bucureşti nu au vorbit despre o posibilă colaborare şi din vara anului 2019, poate şi pentru că sezonul a fost destul de încărcat până acum. În handbalul internaţional, cele mai interesante negocieri se „deschid” în perioada turneelor finale, cam de la mijlocul lunii noiembrie, şi se concretizează în general în lunile ianuarie-martie, la terminarea grupelor principale ale Ligii Campionilor.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.