Bianca Bazaliu a ajuns la Paris, în cantonamentul echipei naţionale. Marele semn de întrebare al selecţionerului înaintea semifinalei cu Rusia: „Voi vorbi cu ea!”

13 dec 2018 15234 afişări Handbal
Bianca Bazaliu a ajuns la Paris, în cantonamentul echipei naţionale. Marele semn de întrebare al selecţionerului înaintea semifinalei cu Rusia: „Voi vorbi cu ea!”

Cristina Neagu nu mai poate ajuta echipa naţională din teren la Campionatul European de handbal feminin, astfel că staff-ul tehnic a fost nevoit să caute o soluţie de urgenţă. Astfel, a chemat-o din ţară pe Bianca Bazaliu.

Interul stânga a ajuns spre seară la Paris şi a intrat direct în programul echipei. Ambros Martin are totuşi un semn de întrebare, înaintea semifinalei cu Rusia de vineri, de la ora 18:30. „Bianca vine, dar nu ştim încă la cel nivel se află azi. Nu ştim cum s-a antrenat în aceste zile, de când competiţiile sunt în pauză. Probabil că s-a antrenat fizic şi cu siguranţă nu este în ritmul competiţiei. Dar voi vorbi cu ea şi apoi voi lua o decizie”, a declarat selecţionerul.

Bianca Bazaliu s-a antrenat cu România A şi România B înaintea Campionatului European şi a evoluat la Trofeul Carpaţi. „A fost cu noi în ultimul cantonament, dar întrebarea este în ce formă se află în acest moment”, a adăugat Ambros Martin.

Foarte probabil, Bianca Bazaliu va intra pe teren, dacă va fi nevoie, pe parcurs. N-ar fi exclus ca România să înceapă cu doi centri partida cu Rusia, cu Eliza Buceschi şi Cristina Laslo. O opţiune pentru primul „7” în atac este şi Gabriela Perianu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.