Daniel Ghiţă l-a "distrus" pe Cătălin Moroşanu. Pas cu pas, răspuns dur în zece puncte: "De ce minţi opinia publică? Vrei să candidezi la europarlamentare, iar eu ţi-am stricat planul!" Când vrea să fie aranjată lupta

10 dec 2018 21526 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă l-a "distrus" pe Cătălin Moroşanu. Pas cu pas, răspuns dur în zece puncte: "De ce minţi opinia publică? Vrei să candidezi la europarlamentare, iar eu ţi-am stricat planul!" Când vrea să fie aranjată lupta

Războiul dintre Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu a trecut la un alt nivel. Totul a început acum o lună, primul revenind în circuit după o pauză de patru ani şi provocându-l pe rival pentru a stabili cine e cel mai bun "greu" din România. De atunci au urmat multe replici acide între cele două tabere, s-a lansat şi varianta unui meci, dar totul a rămas la faza de discuţii.

Acum, "Samuraiul" e convins că Moroşanu doar vrea să-şi atragă publicitate, scopul său fiind de a ajunge europarlamentar din partea PNL, partid din care face deja parte, numele său figurând ca vicepreşedinte în Biroul Judeţean Iaşi, consilier judeţean şi membru în Biroul Municipal Iaşi.

Daniel Ghiţă a fost membru în Partidul România Unită (PRU), în care s-a înscris în noiembrie 2015 şi pe care l-a părăsit în iulie 2016.

"Răspuns la unele din minciunile spuse de Morosanu. A început sa devină instabil şi in fiecare săptămâna când nu vinde bilete, vine cu aberaţii şi minciuni la adresa mea.

1. Nu mi-a făcut o oferta niciodată! A venit sa mă întrebe, când a auzit ca negociam cu Colosseum! Intenţia lui era sa distruga Colosseum şi orice alta concurenta! Sa aibe monopol.
Dorea sa agate Pro Tv, pentru o gala, dar Pro TV plătea doar dacă se lupta cu Ghita! Acesta este adevarul. Nicio oferta! Eu nu ştiu de ce minţiţi ? Ma minţi pe mine, dar şi pe fanii tai.

2. De la cineva care este sub nivelul meu, nu accept oferte, pentru ca eu sunt adevăratul luptător, care am fost numărul 1 mondial.

3. Morosanu tot tipa ca trebuie sa lupt in “condiţiile impuse de el şi in gala lui”. Cine eşti? Neica Nimeni, tu te crezi deja Muhammad Ali de Romanica? Devii penibil! Cine eşti tu? Ce ai realizat tu in kickbox sa pui condiţii? Cred ca de la Regele Junglei ai impresia ca tu eşti regele kickbox si in România ? Ce performante ai tu sa pui condiţii? Provocarea mea ar trebui sa o înţelegi ca o onoare! Este o înjosire pentru kickboxul românesc! Vreau sa arat lumii lupta între “ campioni K1” şi adevăraţii luptători!

4. In conferinta de presa minţi şi te contrazici singur! Ne spui şi unde are loc gala ? El deja a aranjat, singur fără sa ma întrebe şi pe mine ,dar cred ca are fantezii. De ce continui sa minţi? Începi sa aberezi sau îţi crezi propriile aberaţii? De unde aşa aroganta ? Cine te crezi ?

5. Începi sa te victimizezi şi sa te vaiţi in livuri pe FB , şi ma insulţi : sunt prost, frustrat, invidios, ca eu ţi-am atacat familia! Eu? Nicidoata! Insulţi şi te ascunzi după un Fb şi te vaiţi ca babele. Eu nu te am insultat niciodată. Am ripostat, ceea ce te a suparat ca îţi stric jocurile!

6. De ce toate se întâmpla pe fb ? Nimic concret in realitate! Vrei sa îţi faci imagine cu numele meu! Numele meu scoate bani Cash. Sportul nu contează! Nu se vând biletele , de aceea vorbeşti de Ghita? Te stresează lumea ca te întreabă când lupţi cu Ghita ?

7. De ce denaturezi adevarul şi minţi opinia publica? Tu vrei sa candidezi la europarlametare in Mai 2019 din partea PNL, iar eu ti-am stricat planul. Hai, luptam in Aprilie 2019! Înainte de alegeri. Foloseşti sportul pentru campania ta electorală??!Amâni deja lupta in Iunie 2019, ar fi deja 8 luni! După ce primesti bătaie ...da rău in campania electorală nu da bine, îţi pierzi credibilitatea. Eu nu sunt in niciun partid politic şi nu candidez la Europarlamentare ! Nu i aşa ?

8. Pe ce as putea sa fiu eu invidios? Pe frumuseţea ta? Performanţa ta? Sa fim serioşi! Stilul tău ca faci pe prostul şi te victimizezi nu este stilul meu. Eu nu mă chilotaresc pe bani, nu am nevoie de voturi, nu suport văicăreala şi victimizarea ieftină pentru un like pe FB.

9. Încetează sa pui tu condiţii, doar pe Facebook, ca managerii mei aştepta concret, un telefon nu doar minciunile tale pe FB!
Eu deja m-am saturat de minciunile tale! Nu eşti bărbat şi eşti penibil. Fanii tai văd ca te ascunzi după un Facebook, după o petarda sa nu lupţi! Tu nu poţi pune condiţii! Eşti inferior mie, eu ar trebui sa pun condiţii!

10. Ieşi, public şi spune ca îţi este frica sa lupţi cu mine şi nu mai folosi “campion K1” nicidoata! De o luna de zile am curăţat aşa zişii campioni K1 de la TV. Gata cu chilotareala, in numele kickboxului! Faci bani şi îţi bati joc de sportul românesc.
Minti şi nu eşti bărbat!

Eu zic, in loc sa stai sa faci intrigi si jocuri murdare, mai bine fa ce constructiv, ca eşti destructiv. Mă copiezi, la costum cu cămaşă albă, caritabilul, care da pacheţe la copii, doar dacă e presa şi de show înainte de sărbători. Dar copiii de la Neamţ care au rămas fără instalaţii sanitare , dar sa se alocheze 165.000 lei pentru gala ta petarda? Domnul Chitic?
Roaga-l pe cărăuşul de genţi a lui Irimia, sa schimbe tactica şi sa îşi asume circul in care te a băgat!"
, a tunat Ghiţă pe contul său de facebook.

Daniel Ghiţă a revenit în K1 după patru ani şi l-a făcut KO pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După meci i-a lansat provocarea lui Cătălin Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box. Atât "Moartea din Carpaţi", cât şi Raul Cătinaş sau Benny Adegbuyi au dat replica, una dură, iar "Samuraiul" i-a făcut praf pe reţelele sociale.

Ghiţă l-a pus la punct şi pe Benny Adegbuyi, cel care a pierdut finala piramidei de 100.000 de euro în faţa lui Jamal Ben Saddik, marocan pe care "Samuraiul" l-a învins în trecut.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.